DOKÁŽEME TO, CO JINÍ NE! VOLEJTE 603 903 888

Mytí stavebních strojů a mechanizace

Mycí boxy Wash Rack jsou nezávislé, ekologické, variabilní mycí boxy pro mobilní stavební stroje, zařízení a nářadí a jsou jednoduchým řešením pro jejich čištění. Zabraňují znečištění půdy a silnic blátem, unikajícími kapalinami, vytékajícím olejem, mastnotami, a jinými nečistotami. Voda je recyklována, olej a nečistoty jsou filtrovány, odstraněny a likvidovány v souladu s legislativou. Myčka WASH RACK nabízí čisté a ekologické řešení.
Wash Rack je autonomní ekologický čistící systém s uzavřeným vodním okruhem, vhodný pro stroje, konstrukční zařízení, nářadí, mobilní stavební zařízení a zařízení obecně.

Při čištění strojů v mycím boxu Wash Rack znovu použijete více než 98% vody, která je vyčištěna pomocí filtračního systému oddělujícího vodu od uhlovodíků, mastnoty, olejů a bláta. Po vyjmutí filtrů z mycího rámu je můžete snadno zlikvidovat, aniž byste kontaminovali zeminu. Wash Rack se snadno instaluje a udržuje. Navíc je 100% mobilní. Náš systém nevyžaduje instalační plán, licenci ani certifikaci, stačí jej umístit na rovný povrch.

Systém Wash Rack se skládá z mycího boxu připojeného k filtrační nádrži, za účelem oddělení vody od znečišťujících látek: olejů, mazadel, uhlovodíků, bláta a pevných látek.

Po vyčištění vašeho zařízení vysokotlakou myčkou v mycím boxu se špinavá voda odvádí do postranních nádrží a odsud je automaticky čerpána do filtrační nádrže. Zde voda protéká řadou různých filtrů, které ji čistí. Nakonec je vyčištěná voda znovu přečerpána do vysokotlaké myčky a připravena k opětovnému použití. Je také možné přidat volitelnou nádrž Dekanter, doporučenou pro použití v případě silného znečištění blátem.

Modulární systém našich mycích boxů Wash Rack nám umožňuje vyhovět všem konfiguracím, které zákazník požaduje. Uspořádání plošin a stěn, umístění filtrační nádrže nebo dekanteru, vše lze přizpůsobit potřebám zákazníka.

Mini Wash Rack je nejmenší model řady Wash Rack, ideální pro zákazníky, kteří potřebují vyčistit malé stroje a mají málo místa. Je doplněna mycí plošinou s odnímatelnými rošty, bočními stěnami, rampami a filtrační nádrží o objemu 600 litrů.

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz