DOKÁŽEME TO, CO JINÍ NE! VOLEJTE 603 903 888

Nový UNIC URW-376 v naší flotile

Začátkem měsíce srpna přibyl do naší flotily téměř 40 jeřábů nový minijeřáb UNIC URW-376. Díky vynikajícímu pracovnímu dosahu, velkorysé výšce zdvihu 14,9 m a rádiovému dálkovému ovládání, vede URW-376 ve třídě mini jeřábů střední kapacity. Šestidílný hydraulický výložník jeřábu UNIC URW-376 poskytuje pracovní rádius až 14,45 m, zatímco 360stupňové plynulé otáčení (ve směru a proti směru hodinových ručiček) poskytuje flexibilitu pro zvedání v obou směrech.
UNIC URW-376 lze ovládat buď z palubního sedadla obsluhy, nebo pomocí rádiového dálkového ovládání, které umožňuje obsluze pracovat v těsné blízkosti nákladu a bezpečně zůstat mimo pracovní poloměr nákladu.
Mini jeřáb UNIC URW-376 je vhodný pro širokou škálu oblastí, od demontáže a údržby strojů, po montáž ocelových konstrukcí, zvedání lodí, velkoformátové zasklívání, rekonstrukce a další.
Stejně jako u všech modelů jeřábů UNIC je i URW-376 připraven pro zkušené operátory. KMB STAVEBNÍ SERVIS pronajímá minijeřáby UNIC s operátorem nebo Vám vyškolí Vašeho vlastního.

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz