DOKÁŽEME TO, CO JINÍ NE! VOLEJTE 603 903 888

5 HLAVNÍCH VÝHOD MINI JEŘÁBŮ UNIC

Minijeřáby jsou jeřáby navržené a vyrobené záměrně malé a kompaktní, pro relativně lehký zdvih. Minijeřáby UNIC jsou ideálními stroji ke zvedání břemen ve stísněných prostorách nebo na nerovném terénu. Často se jim říká pavoučí jeřáby, jelikož při rozpatkování vypadají jako pavouci. Nejmenší z celé řady minijeřábů je UNIC URW-094. Jedná se o nejlehčí minijeřáb na světě, který váží pouhých 1000 kilo, ale zároveň disponuje maximální nosností 995 kg.  Mini jeřáby UNIC, které přinášejí dokonalou kombinaci kompaktní velikosti a velké zvedací síly, mohou ovšem zvedat až 10 tun, ale začínají na šířce pouze 595 mm, tudíž mohou pracovat v interiérech s úzkým přístupem, v malých prostorách, v patrech nebo na střechách. Díky pokrokům ve zvedacích technologiích si za posledních 10 let pavoučí jeřáby rychle získaly jméno v oblasti manipulace s těžkými břemeny.  Jsou malé, elegantní a kompaktní – tyto výhody je činí prakticky nesrovnatelné s tradičními jeřáby a posouvají manipulaci s těžkými břemeny na zcela jinou úroveň.

Jaké jsou tedy hlavní výhody pavoučího jeřábu pro Váš zvedací projekt?


Drsný terén –
schopnost minijeřábů provádět ty nejsložitější zvedací práce a manipulace s těžkými břemeny v těch nejnáročnějších terénech je skutečně bezprecedentní. Díky své univerzální konfiguraci patek a pásovému pohonu mohou pavoučí jeřáby pracovat na nerovném povrchu a ve svazích. Patky jsou navrženy tak, aby stabilizovaly jeřáb i při práci na nerovném povrchu.

Bezpečnostní prvky – bezpečnostní prvky pavoučích jeřábů reflektují nejpokročilejší technologie dostupné na trhu. Mini pavoučí jeřáby UNIC přicházejí s řadou bezpečnostních prvků, které zahrnují pokročilý bezpečnostní Lift-Smart Advanced Safety System, systém zajišťující stabilizaci podvozku, indikátor bezpečného zatížení, omezení pracovního prostoru, audiovizuální alarm, který předchází riziku převrácení minijeřábu a jiné. Rádiový dálkový ovladač se zpětnou vazbou je standardem u modelu UNIC URW-1006  a u ostatních modelů minijeřábů UNIC volitelný.

Eco Friendly – pro společnosti nebo jednotlivce, kteří chtějí zlepšit svou uhlíkovou stopu nebo pracují v citlivém prostředí, je k dispozici řada pavoučích jeřábů v ekologickém provedení s bateriovým pohonem a s různými nosnostmi. Tyto jeřáby nabízejí stejně velkou zdvihací sílu a kvalitu jako standardní pavoučí jeřáby. Minijeřáby šetrné k životnímu prostředí a přispívající k udržitelné budoucnosti pracují bez emisí, což zákazníkům umožňuje plně využívat jejich ekologických vlastností. Tyto typy jeřábů jsou ideální pro práci v citlivých prostředích, jako jsou potravinářské závody, kulturní a historické památky, letiště, čistá prostředí, a dokonce i výletní lodě. KMB STAVEBNÍ SERVIS má v nabídce pásový ekologický minijeřáb ECO-095.

Úspora času a peněz – kompaktní design pavoučího jeřábu znamená méně starostí při dopravě na místo, kde bude pracovat. Ve srovnání s tradičním jeřábem se minijeřáb osvědčil jako mnohem levnější čili nákladově efektivnější volba jak z hlediska transportu, tak z hlediska flexibility a hladkého chodu prací na stavbách.

Stísněné prostory – jednou z hlavních výhod pavoučího jeřábu je jeho schopnost provádět nejpřesnější a nejkomplikovanější práce v nejméně přístupných oblastech. Některé modely minijeřábů UNIC hladce projedou standardními nebo dvoukřídlými dveřmi, což jen přispívá k jejich atraktivitě a není tedy divu, že jsou tyto malé, ale mocné jeřáby dnes jedny z nejpopulárnějších na trhu. Často mohou poskytnout řešení náročného problému se zvedáním a manipulací těžkého břemene, jelikož se díky své velikosti mohou dostat mnohem blíže k břemeni, což je ve srovnání s tradičním jeřábem téměř nemožné. Chcete-li se dozvědět více o nabídce mini jeřábů UNIC pro váš projekt, klikněte sem nebo kontaktujte náš dispečink na tel.č. 603 903 888, kde Vám vždy nabídneme řešení Vašeho problému v oblasti zvedání těžkých břemen nebo velkoformátového zasklívání.

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz