DOKÁŽEME TO, CO JINÍ NE! VOLEJTE 603 903 888

Jaké jsou výhody používání jeřábů?

Jaké jsou výhody používání jeřábů?

Jeřáby jsou jedním z nejúčinnějších nástrojů ve stavebním průmyslu a používají se téměř při všech typech prací. Díky inovativnímu vývoji v průběhu staletí jsme nyní na trhu v bodě, kdy vždy existuje typ jeřábu, který je schopen vyřešit vaše problémy. Navzdory rozdílům, kterými se jednotlivé typy jeřábů odlišují, se naše společnost KMB STAVEBNÍ SERVIS s.r.o. snaží zůstat ve výběru jeřábů konzistentní, aby naši zákazníci vždy věděli, co mohou očekávat. Níže uvádíme hlavní funkce našich japonských minijeřábů UNIC a výhody, které přináší jejich používání.

 

Flexibilní a kompaktní design

Jednou z výhod používání našich pavoučích jeřábů je, že jsou navrženy tak, aby byly co nejkompaktnější a nejflexibilnější. Jsou schopné projíždět úzkými a stísněnými prostory a mohou pracovat na těžko dostupných místech, dosáhnout do těch nejméně přístupných míst a nejnemožnějších úhlů a splnit i ta nejnáročnější přání a očekávání našich zákazníků. Díky našim mini jeřábům a zkušeným jeřábníkům dokážeme to, co jiní ne. Minijeřáb UNIC-095 je například pouhých 60 cm široký, může projet standardními dveřmi a pracovat ve vašem obývacím pokoji, kdybyste si přáli sestavit mramorový krb. Naproti tomu největší a nejmocnější z výrobní řady minijeřábů, UNIC-1006 disponuje zdvihací silou 10 tun.

Rychlé nastavení a efektivní provoz

Další z výhod používání jeřábů od KMB STAVEBNÍ SERVIS s.r.o. je, že na rozdíl od jiných průmyslových jeřábů jsme hrdí na to, že dodáváme a pronajímáme jeřáby, s kterými se snadno pracuje, jednoduše se nastavují a ovládají.  Víme totiž, jak frustrující může být, když jste připraveni začít pracovat, a zjistíte, že je nemožné vůbec s jeřábem pojíždět, rozpatkovat ho a začít s ním pracovat.

Naše pavoučí mini jeřáby jsou uživatelsky přívětivé. I když mohou vypadat složitě, protože je musíte nedříve „rozbalit“ (rameno, patky atd.), lze s nimi ve skutečnosti velmi snadno pracovat a nastavit, s tím, že velkou část práce provádí samotný stroj.

Pokud si však pronajímáte jeřáb bez zkušeností, máme k dispozici naše operátory, které si pronajmete spolu s jeřábem. Abyste dosáhli nejlepšího a nejbezpečnějšího zdvihu, měli byste vždy využívat kvalifikovaného pracovníka, a proto máme zkušené jeřábníky, kteří jsou mistři ve svém oboru a pomohou vám splnit vaše požadavky. Chcete-li si pronajmout stroj spolu s naším jeřábníkem, kontaktujte dispečink na tel.č. +420 603 903 888 nebo napište na dispecink@kmbss.cz .

Efektivita nákladů

Když si od nás pronajmete minijeřáb, budete mít jistotu, že práci zvládnete rychleji, protože vysoké nosnosti minijeřábů UNIC znamenají, že není třeba investovat do větších strojů, které spotřebují více nafty nebo energie. Naše stroje vynikají také dlouhou dobu provozu, takže můžete udělat více, aniž byste museli zastavovat a doplňovat palivo a můžete se soustředit na dokončení svých zvedacích prací.

Jedním z našich celkově nejhospodárnějších minijeřábů je řada ECO UNIC Mini Spider jeřábů, které jsou plně elektrické a dobíjecí, mají tudíž nulové emise CO2. Tyto jeřáby jsou nákladově efektivní, jelikož je můžete používat i v interních prostorách pro práci v citlivých prostředích, takže není třeba najímat další speciální stroj pro vnitřní projekty.

Dalším způsobem, jak pro vás může být pronájem jeřábu nákladově efektivní, je najmout jednoho z našich operátorů, kteří mají rozsáhlé zkušenosti s obsluhou našich strojů. Protože naši operátoři již jeřáby dokonale znají, není třeba, aby si zvykali na ovládání a mohou se rovnou pustit do práce. Znamená to také, že ušetříte čas a peníze s možnou údržbou nebo opravou, protože naši operátoři vědí, jak stroj používat, a je tedy méně pravděpodobné, že by dělali při práci s ním chyby.

Používání našich minijeřábů je výhodné

Naše mini jeřáby mají snadné ovládání, ale jsou i výhodně umístěny, díky třem našim skladům v České republice. Jeřáby jsou dostupné na Moravě v Uh. Hradišti, odkud zajíždíme pracovat do Slovenské republiky, potom v Brně a ve Všechromech, 15 km od Prahy, kde máme vybudované perfektní servisní zázemí. Provádíme zde servis, údržbu, opravy a také pravidelné revize jeřábů UNIC. Jeřáb můžete mít tedy vždy v dojezdové vzdálenosti od Vašeho místa práce. Naše jeřáby jsou vybaveny mnoha chytrými a bezpečnostními prvky pro zlepšení uživatelské zkušenosti a praktičnosti.

 

KMB STAVEBNÍ SERVIS s.r.o. je jedničkou v oblasti zdvihacích řešení v České a Slovenské republice. Operujeme v Čechách, na Moravě a na Slovensku a dodáváme řadu inovativních a zakázkových řešení na poli mini jeřábů a vakuové techniky. Chcete-li prodiskutovat, jaká zvedací řešení pro vás máme, kontaktujte náš odborný tým telefonicky na +420 603 903 888 nebo na dispecink@kmbss.cz .

Jestliže potřebujete servis jeřábu, revizi jeřábu nebo potřebujete poradit na tomto poli, volejte Jaroslava Voneše, vedoucího depa Všechromy, tel. 775 089 953.

 

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz