DOKÁŽEME TO, CO JINÍ NE! VOLEJTE 603 903 888

Blog

Cesta za inovací: služební cesta do společnosti ZINC Nutzfahrzeuge

Cesta za inovací: služební cesta do společnosti ZINC Nutzfahrzeuge

Ve společnosti KMB STAVEBNI SERVIS nás odhodlání dosahovat dokonalosti vede k neustálému vyhledávání nejnovějších pokroků v našem oboru. Proto s potěšením oznamujeme naši nadcházející služební cestu do společnosti ZINC, renomované firmy, která stojí v čele inovací v Landsbergu na Lechu.

Naše cesta povede do sídla společnosti ZINC, kde provedeme komplexní kontrolu 5nápravového vozidla Volvo a hydraulického jeřábu Effer 2255. Tento jedinečný stroj bude do nejmenších detailů vybaven pro zasklívání. Právě minulý týden byl hydraulický jeřáb bezproblémově integrován na nákladní vozidlo - tento proces se láskyplně nazývá "svatba". Je to významná událost, protože tyto dvě součásti se stávají neoddělitelnými a jsou připraveny vypořádat se s nadcházejícími výzvami.

V očekávání naší návštěvy nám bylo umožněno nahlédnout do pečlivého vyztužení nákladního vozu Volvo. Pozornost věnovaná detailům a oddanost kvalitě společnosti ZINC je patrná z každého sváru a šroubu, což nás utvrzuje v důvěře v jejich profesionalitu.

Jedním z vrcholů naší cesty je příležitost setkat se se samotným panem Andreasem Zinkem, vizionářem, který stojí za úspěchem společnosti ZINC. Jeho odborných  znalostí a lidských vlastností si nesmírně vážíme a těšíme se, až s ním budeme moci diskutovat o složitostech našeho stroje.

Kromě toho s sebou vezeme adaptéry, které v současné době používáme pro práci s minijeřáby UNIC a které bychom chtěli mít i na nové mašině. Pan Zink zajistí, aby tyto adaptéry bylo možné na jeřáb bezproblémově namontovat, čímž se dále zvýší jeho schopnosti a všestrannost pro naše operace.

Když se vydáváme na tuto cestu, jsme plni vzrušení a očekávání. Není to jen obchodní cesta - je pokračování v našem novém partnerství, výměna nápadů a společné posouvání hranice inovací.

Zůstaňte naladěni na aktuální informace z naší návštěvy v ZINC, protože pokračujeme v naší snaze o dosažení dokonalosti v oblasti stavebnictví i mimo ni.

Do té doby pokračujme v budování budoucnosti, jednou inovací za druhou. #KMBStavebniServis #ZINC #Inovace #Stavebníprůmysl

 

Exploring Innovation: A Business Trip to ZINC

At KMB STAVEBNI SERVIS, our commitment to excellence drives us to continuously seek out the latest advancements in the industry. That's why we're thrilled to announce our upcoming business trip to ZINC, a renowned company at the forefront of innovation in Landsberg am Lech.

Our journey takes us to ZINC's headquarters, where we'll be conducting a comprehensive check on the 5-axle Volvo and the hydraulic crane Effer 2255. Just last week, the hydraulic crane was seamlessly integrated onto the truck – a process affectionately referred to as the "wedding." It's a momentous occasion as these two components become inseparable, ready to tackle the challenges ahead.

In anticipation of our visit, we've been granted a glimpse into the meticulous reinforcement of the truck. The attention to detail and dedication to quality at ZINC are evident in every weld and bolt, reaffirming our confidence in their professionalism.

One of the highlights of our trip is the opportunity to meet with Mr. Andreas Zink himself, the visionary behind ZINC's success. We hold the utmost respect for his expertise, value his human qualities and look forward to discussing the intricacies of our machine with him.

Additionally, we'll be bringing along the adapters necessary for our work. Mr. Zink has graciously offered to ensure that these adapters can be seamlessly mounted onto the crane, further enhancing its capabilities and versatility for our operations.

As we embark on this journey, we're filled with excitement and anticipation. It's not just a business trip – it's a chance to forge new partnerships, exchange ideas, and push the boundaries of innovation together.

Stay tuned for updates from our visit to ZINC as we continue our quest for excellence in the field of construction and beyond.

Until then, let's keep building the future, one innovation at a time. #KMBStavebniServis #ZINC #Innovation #ConstructionIndustry

Zefektivnění zvedání skla pomocí zasklívacích robotů

Zefektivnění zvedání skla pomocí zasklívacích robotů

Zasklívání je tak důležitou součástí moderní architektury, že nalezení způsobu, jak zefektivnit procesy zasklívání, je pro dokončení stavebních projektů nezbytné. Díky implementaci zasklívacích robotů do vašich každodenních úkolů je můžete provádět s přesností a snížit potřebu ruční manipulace. Níže si povíme, jaký rozdíl mohou zasklívací roboty přinést v různých výzvách, kterým jako zasklívači čelíte.

Zvedání skla

Hlavním důvodem pro použití zasklívacích robotů ve vašich projektech je jednoduše jejich bezkonkurenční schopnost zvedat sklo. Tyto stroje provádějí přesné pohyby díky schopnosti rotace, otáčení a naklápění a také díky funkci bočního posunu. Jejich typicky kompaktní rozměry také umožňují zasklívacímu robotu pracovat ve vnitřních a stísněných prostorách, kam by se jeřáby a podobné stroje jen těžko vešly.

Zasklívání zevnitř ven

To je jedna z věcí, která může způsobit neúčinnost tradičních metod zvedání skla. K zasklívání zevnitř se často přistupuje, když něco brání instalaci skla přímo zvenčí, což znamená, že sklo se musí instalovat tak, že se vytlačí zevnitř ven a pak se vtáhne zpět do otvoru pro instalaci. S robotem pro zasklívání lze tuto činnost snadno provést díky kompaktním rozměrům robota, výsuvnému rameni a manévrovací hlavě.

Vyjmutí skleněných tabulí ze stojanů

Vyjímání skla ze stojanů vyžaduje pečlivou manipulaci a se zasklívacím robotem můžete dosáhnout působivé přesnosti ve srovnání s jinými metodami zvedání. Obsluha může díky plynulému pohonu robota přijet až těsně ke stojanu se sklem a s výložníkem a hlavou může lehce a přesně manévrovat. To zajišťuje bezpečné zvedání skla, protože v kombinaci s vakuovým výkonem stroje lze vaše sklo bezpečně zvednout a přenést.

Stísněné prostory

Vzhledem k tomu, že mnoho zasklívacích robotů má kompaktní konstrukci, jsou vhodné pro stísněné prostory. Ideálními pro takovéto zasklívací práce je však činí jejich další vlastnosti. Díky jejich zvedacím hlavám, které mají funkci rotace, naklápění a otáčení, můžete snadno manipulovat se sklem v malých prostorech. Řada zasklívacích robotů Oscar společnosti KMB STAVEBNÍ SERVIS s.r.o. nabízí i přes své kompaktní rozměry působivou nosnost, což znamená, že těžší zvedání lze provádět s menší námahou.

Zvedání kamene

Kromě skla jsou zasklívací roboty schopny poskytnout zvedací sílu i pro kámen a další materiály. Ať už se jedná o žulové kusy na pracovní desky nebo mramorové dlaždice na podlahy, tyto roboty dokáží bezpečně uchopit a efektivně přepravit v rámci staveniště těžké kamenné materiály. Jejich schopnost manipulovat s různými materiály rozšiřuje jejich využitelnost i mimo sklo a slouží pro širokou škálu stavebních a architektonických projektů.

Manipulace s artefakty

Pokud jde o choulostivé práce, jako je přemísťování křehkých uměleckých děl a artefaktů, lze se spolehnout, že sklářské roboty budou věci přemísťovat opatrně a přesně. Díky jejich různým funkcím lze umělecká díla přepravovat, zvedat a umisťovat s milimetrovou přesností. Všechny zasklívací roboty společnosti KMB STAVEBNÍ SERVIS s.r.o. jsou napájeny bateriemi, což je ideální pro práci v citlivých prostředích, jako jsou umělecké galerie.

KMB stavební servis z ptačí perspektivy

KMB STAVEBNÍ SERVIS s.r.o.: pohled na depo Všechromy z výšky

Představujeme vám depo Všechromy společnosti KMB STAVEBNÍ SERVIS s.r.o., pohled z výšky, který odhaluje transformaci starého statku v moderní středisko pro techniku a servis.

Historie rekonstrukce

V roce 2019 firma KMB STAVEBNÍ SERVIS s.r.o. zakoupila opuštěný statek v obci Všechromy ve Středočeském kraji. S respektem k dobové architektuře první poloviny 20. století firma zahájila postupnou rekonstrukci tohoto sešlého objektu. Dříve měla depo formou pronájmu v průmyslovém areálu v Horních Počernicích, nyní má své vlastní středisko techniky v malé obci Všechromy, ve výborné dostupnosti 15 km od dálnice D1, výjezd Strančice, Velké Popovice.

Multifunkční areál

Tento link vás zavede přímo do srdce KMB STAVEBNÍ SERVIS s.r.o. - zde se nachází moderní kanceláře, dispečink, sklady minijeřábů, vakuové a zvedací techniky, a kompletní servisní zázemí. Multifunkční charakter areálu zajišťuje efektivitu a plynulost všech procesů.

Servis na prvním místě

Depo Všechromy společnosti KMB STAVEBNÍ SERVIS s.r.o. neslouží jen ke skladování strojového parku. Pravidelné inspekce minijeřábů a vakuových zvedacích zařízení, které společnost provádí jak u svých strojů, tak pro zákazníky,  zajišťují maximální bezpečnost a spolehlivost veškeré techniky.

Virtuální prohlídka z ptačí perspektivy

Proleťte se nad depem Všechromy pomocí naší virtuální prohlídky a uvidíte, jak tato lokalita propojuje historii s moderním inženýrstvím. Nebo se můžete přijet podívat a přesvědčit se o kvalitě strojů a služeb, které nabízíme, na vlastní oči. 

Pronájem: +420 603 903 888

Servis: +420 775 089 953

Děkujeme společnosti www.viewcz.com za úžasnou spolupráci a tvorbu fotek a videí.

Cesta do GGR - objevování nejmodernějších minijeřábů

V rámci snahy o inovace a odhodlání zůstat na špičce v oboru minijeřábů se naše společnost, prodejce japonských minijeřábů UNIC, nedávno vydala na průzkumnou cestu do Velké Británie. Naším cílem bylo sídlo našeho hlavního prodejce (master dealer), společnosti GGR Group, které se nachází v Haddenhamu.

Hlavním cílem naší návštěvy bylo seznámit se zblízka s nejnovějším přírůstkem do působivé řady minijeřábů UNIC, modelem UNIC-325, který je napájen lithiovými bateriemi. Tento špičkový minijeřáb vyvolává v oboru značný rozruch a my jsme se chtěli přesvědčit o jeho schopnostech na vlastní oči. Cesta nebyla jen o minijeřábu UNIC-325. Šlo o komplexní prohlídku a vyzkoušení  řady minijeřábů vybavených hydraulickými krakorci.

Po příjezdu do společnosti GGR v Haddenhamu jsme byli vřele přivítáni a s očekáváním jsme vcházeli do haly, kde už byly připraveny slibované novinky. V hale byly k vidění téměř všechny modely výrobní řady minijeřábů UNIC, z nichž každý byl pečlivě navržen a zkonstruován tak, aby splňoval neustále se vyvíjející požadavky stavebního a zdvihacího průmyslu. Kompaktní a elegantní UNIC-325 alias „pop-up crane“ nás okamžitě zaujal svými působivými specifikacemi a pokročilými funkcemi.

Během naší návštěvy nám odborníci ze společnosti GGR poskytli detailní informace o jedinečných schopnostech minijeřábu UNIC-325 a předvedli nám jeho hydraulický krakorec a jedinečný vysouvací sloup v akci. Přesnost a efektivita těchto strojů nás utvrdila v důvěře ve výjimečné technické schopnosti společnosti Furukawa, která vyrábí minijeřáby UNIC a ve strategické partnerství, které sdílíme se skupinou GGR Group.

Kromě modelu UNIC-325 jsme si také prohlédli modely UNIC-295 a UNIC-546, které už dávno dobře známe, jelikož je máme ve svém strojovém parku a nabízíme je jak k pronájmu, tak k prodeji. Tyto byly ovšem pro nás nové, jelikož byly osazeny hydraulickými krakorci, zvyšujícími všestrannost a přizpůsobivost, která definuje celou výrobní řadu minijeřábů  UNIC. Zejména hydraulické krakorce představují takovou úroveň flexibility, která otevírá nové možnosti v náročných pracovních prostředích.

Naše návštěva v GGR v Haddenhamu byla nejen přehlídkou nejmodernějších strojů, ale také příležitostí k posílení našich vztahů s naším master-dealerem - hlavním prodejcem. Výměna znalostí, společné diskuse a praktická práce s minijeřáby vytvořily synergii, která bude nepochybně přínosem pro naše zákazníky doma.

Když přemýšlíme o této obohacující zkušenosti, je jasné, že závazek společnosti Furukawa a GGR k inovacím se shoduje s naším posláním poskytovat našim zákazníkům nejlepší možná řešení na trhu. UNIC-325 a další minijeřáby UNIC vybavené hydraulickými krakorci nejsou jen stroje; představují novou éru efektivity a přesnosti zdvihacích operací.

Naše cesta do společnosti GGR v Haddenhamu byla více než jen návštěvou - byla důkazem síly našeho partnerství, společné snahy o dokonalost a společné vize poskytovat našim zákazníkům bezkonkurenční kvalitu. Zůstaňte s námi a sledujte zařazení těchto špičkových minijeřábů do naší nabídky, protože díky zvyšování standardů a definování nových možností ve světě zdvihacích strojů, jsme schopni uspokojovat vaše potřeby.

Prodej minijeřábů: Tamara, tel.č. +420 733 194 525

Pronájem minijeřábů: dispečink, tel.č. +420 603 903 888

 

Pásové minijeřáby – kompaktní zvedací řešení pro vnitřní projekty

Pásové minijeřáby – kompaktní zvedací řešení pro vnitřní projekty

Ve světě stavebnictví mají inovace často podobu kompaktních zvedacích řešení, která maximalizují efektivitu, aniž by obětovaly výkon. Jak jsme se v průběhu let ve společnosti KMB STAVEBNÍ SERVIS s.r.o. naučili, větší neznamená vždy lepší a někdy spočívá řešení v malých, ale výkonných jeřábech, které pronajímáme a prodáváme. Na mnoha místech v České republice nejsou externí ani interní podmínky na zakázkách uzpůsobeny pro umístění větších strojů a kde naše kompaktní stroje, schopné pracovat ve stísněných a nerovných terénech nacházejí své využití.

Jedny z nejnáročnějších projektů pro jeřáby a zvedací práce mohou představovat vnitřní prostory, a to z důvodu omezeného prostoru, nutnosti zachování čistého prostředí a potřeby naprosto přesných pohybů. U takových projektů je potřeba stroj, který zvládne vše. Jeřáb, který dokáže poskytnout zvedací sílu, kompaktní rozměry a snadnou ovladatelnost, se může zdát vzácností, ale s pásovým minijeřábem společnosti KMB STAVEBNÍ SERVIS s.r.o. toho můžete dosáhnout. Pro práci v citlivém prostředí vám poskytneme UNIC-095 ECO s bateriovým pohonem, a tedy s nulovými emisemi.

Zvedací práce v interiéru představují výzvu

Vymyslet způsob, jak zvládnout zvedací projekty uvnitř budov, bylo ve stavebním průmyslu vždy oříškem. Takové práce velmi často vyžadují řešení ve formě strojů, které jsou kompaktní, lehké a snadno manévrovatelné, aniž by byla obětována zdvihací síla. Otázka zní: jak to vyřešit?

Seznamte se s pásovým minijeřábem

Pásové minijeřáby jsou kompaktní mobilní jeřáby, které nabízejí agilitu a sílu pro řadu náročných projektů. Jestliže umístíte tyto minijeřáby na stavbu, můžete využít jejich jedinečný benefit, a to jsou menší rozměry, které jim umožňují vtěsnat se a pracovat ve stísněných prostorách. Tady nehrozí, že byste byli omezeni nízkou maximální nosností stroje, jelikož nosnost minijeřábů je impozantní, v porovnání s malým prostorem, v jakém jsou schopni pracovat.

Kompaktní konstrukce

Nabídka stroje s jedinečnou schopností vejít se do stísněných prostor, zjednodušuje mnoho stavebních projektů uvnitř budov. Snižuje nutnost provádět složité úpravy jen proto, aby byl zajištěn přístup do těchto objektů. Minijeřáb se vejde do standardních otvorů a díky nižší hmotnosti je méně pravděpodobné, že způsobí poškození konstrukce podlahy. Naše pásové minijeřáby často pracují v patrech a na střechách. Jsou malé, což představuje výhodu i pro jejich transport. Můžete s nimi projíždět úzkými ulicemi v centrech měst, proplétat se klikatými ulicemi, a přitom poté na staveništi provádět zvedací práce s jistotou.

Přesné manévrování

Minijeřáby na pásovém podvozku jsou díky svým malým rozměrům skvělé nejen pro manévrování na náročném terénu, ale mají také pokročilé funkce speciálně pro tento účel. Jsou určeny pro téměř každý typ terénu. Pásové minijeřáby mají robustní pásy, které pomáhají stroji v plynulém pohybu. Uživatelsky přívětivé ovládání, které tyto jeřáby nabízejí, umožňuje snadno provádět řízené pohyby v ostrých zatáčkách a ve stísněných prostorech, a to buď pomocí pák nebo prostřednictvím dálkového ovládání.

Snížení rušivých vlivů

Vzhledem k velikosti minijeřábů na pásovém podvozku není většinou nutné pro zvedací projekt žádat o zábory, což uvolňuje prostor na vozovkách a v budovách a umožňuje pokračovat v běžném životě v okolí stroje. Snadnost přístupu, které tyto stroje umožňují, také znamená, že se na stavbu dostanou mnohem rychleji a mohou často provádět úkoly efektivněji.

Společnost KMB STAVEBNÍ SERVIS s.r.o.  jako průkopník v oblasti stavebních inovací využívá potenciál minijeřábů pro řešení široké škály projektů v interiérech i exteriérech. Od instalace strojů ve stísněných výrobních podmínkách až po manipulaci s delikátním materiálem v muzeích – naše zkušenosti z každodenní práce s pásovými minijeřáby UNIC z nás činí jedničku v této oblasti v České a Slovenské republice. Zavolejte na dispečink + 420 603 903 888 a promluvte si s naším specializovaným týmem o nejlepších zvedacích řešeních pro váš projekt.

 

Jeřábníci KMB STAVEBNÍ SERVIS dokáží to, co jiní ne

Ve firmě KMB STAVEBNÍ SERVIS s.r.o. jsou jeřábníci klíčovými pracovníky, kteří zajišťují bezpečnou a efektivní manipulaci s minijeřáby. Kvality, které by měl jeřábník mít a kterými naši jeřábníci disponují, zahrnují:

  1. Odbornost a zkušenosti: Jeřábník by měl mít odborné znalosti o minijeřábech, jejich provozu, údržbě a bezpečnostních postupech. Zkušenosti s různými typy jeřábů jsou také důležité.
  2. Bezpečnostní povědomí: Jeřábník by měl být obeznámen s bezpečnostními předpisy a postupy. Měl by dbát na bezpečnost sebe, kolegů a okolí.
  3. Komunikace a spolupráce: Jeřábník musí umět komunikovat s ostatními pracovníky na stavbě. Spolupráce s řidiči jeřábů, stavebními inženýry a dalšími je klíčová.
  4. Pozornost k detailům: Jeřábník musí být pozorný a pečlivý. Malé nepozornosti mohou mít velké následky.
  5. Fyzická kondice: Práce s jeřáby může být náročná na fyzickou kondici. Jeřábník by měl být schopen pracovat i ve výškách a za různých povětrnostních podmínek.
  6. Flexibilita a adaptabilita: Stavební prostředí je často proměnlivé. Jeřábník by měl být schopen se přizpůsobit různým situacím a problémům.

Společnost KMB STAVEBNÍ SERVIS s.r.o. je specializovaná na pronájem a prodej minijeřábů, vakuových zvedáků a další stavební techniky. Naši jeřábníci jsou vyškoleni a certifikováni a poskytují našim zákazníkům kvalitní, bezpečné a efektivní zdvihací práce s našimi minijeřáby UNIC a vakuovou a manipulační technikou. 

Pro pronájem volejte Evu nebo Jitku na dispečinku: +420 603 903 888

Jistota a výhodné podmínky při dlouhodobém pronájmu

Technické vybavení si nemusíte pořizovat, ani když ho budete potřebovat pro dlouhodobý projekt. V tomto případě se může vyplatit dlouhodobý pronájem. Platí totiž, že čím déle si zařízení pronajímáte, tím je levnější, a to díky poklesu fixních nákladů. V případě pronájmu jsou výhody na vaší straně. Pronajmete si stroje, které jsou pravidelně kontrolovány a procházejí pravidelnými zkouškami autorizovaným revizním technikem. Poskytneme vám vlastní zkušené jeřábníky nebo provedeme kompetentní instruktáž vašim lidem, kteří budou stroje obsluhovat.

Poptávejte nyní, uděláme vám férovou nabídku. Lepší je levný pronájem než drahý nákup!

Napište nám na dispecink@kmbss.cz nebo zavolejte +420 603 903 888

Plánujete neobvyklý projekt?

Společnost KMB STAVEBNÍ SERVIS s.r.o. nabízí vše v jednom, od plánování až po realizaci. V případě složitějších projektů je prvním krokem návštěva našeho jeřábníka/technika na místě plánované zakázky. Obhlídne terén a provede vytipování vhodných strojů, popřípadě až je zpět v kanceláři, provede potřebné výpočty. V jednodušších případech jsou ve hře i virtuální prohlídky, kde je nutná spolupráce vašeho člověka na místě zakázky s naším technikem. Tito dva se spojí prostřednictvím videohovoru a náš specialista vidí místo zakázky virtuálně.  

Získejte specialisty společnosti KMB STAVEBNÍ SERVIS s.r.o. již ve fázi plánování projektu. Začněte plánovat a organizovat potřebné stroje a zařízení již od samého počátku. Nabízíme vše od plánování až po realizaci – komplexní řešení pro vás. Pomůžeme vám vytvořit plán postupu montáže/instalace/zdvihu a pomůžeme vám formulovat možný scénář s využitím optimálních řešení, např. instalaci několikatunového skla nebo výměnu stávajících skleněných tabulí. Odborné znalosti a specializované stroje společnosti KMB STAVEBNÍ SERVIS s.r.o. otevírají jedinečné možnosti, o kterých se vám dosud ani nesnilo.   Zkušený a profesionální tým společnosti KMB STAVEBNÍ SERVIS s.r.o. je tu pro vás, aby vám poradil a pomohl. Rádi vám pomůžeme najít to správné zařízení pro váš projekt.

 

 

UNIC URW-706 a vakuový zvedák CL-W pro instalaci sendvičových panelů

 UNIC URW-706 a vakuový zvedák CL-W pro instalaci sendvičových panelů

Jednička na trhu na poli zvedacích prací, společnost KMB STAVEBNÍ SERVIS s.r.o., se nedávno podílela na vertikální instalaci sendvičových panelů na plášti skladovací budovy. Zákazník chtěl obložit velkou skladovou halu sendvičovými panely a obrátil se na nás s požadavkem na provedení hladké a přesné vertikální instalace panelů. Okolí stavby bylo vcelku svažité, což vyžadovalo jeřáb, který je schopen pracovat na nerovném povrchu.

Na základě obhlídky vytipovali naši dispečeři minijeřáb UNIC-706  a vakuový zvedák Righetti CL-W na sendvičové panely.

Víceúčelový URW-706 má neuvěřitelně kompaktní rozměry, které jsou v nepoměru k jeho výkonu při zvedání těžkých břemen. S maximální pracovní výškou zdvihu 19,5 m má tento jeřáb dosah a přesnost potřebnou pro tento zdvih. Jeřáb 706 je vybaven robustními pásy, které jsou ideální i pro zdolávání nerovného terénu a stoupání až ±20˚.

Ke zvedání panelů jsme použili speciální, dálkově ovládaný vakuový bateriový zvedák CL-W s nosností 375 kg. Tento zvedák má 1 přísavnou desku o rozměrech 500 x 1000 mm, která je rozdělená do 4 oblastí, aby byl zaručen dvojitý vakuový okruh. Podtlakový zvedák CL-W je napájen dobíjecími bateriemi, které lze v případě potřeby snadno vyjmout a vyměnit, což je na stavbě ideální, jelikož nehrozí žádné prostoje.  Stav baterií signalizuje řídící jednotka, která obsluhu informuje o nutnosti dobití pomocí audiovizuálního alarmu.

Systém otáčení a naklápění o 90°, nezbytný při montáži stěnových panelů, usnadňuje jejich instalaci. Tento model je také vybaven odnímatelným závěsem pro snížení výšky pod hákem a usnadnění práce i v situacích s nízkými stropy.

Společnost KMB STAVEBNÍ SERVIS s.r.o. často poskytuje vybavení a kompletní smluvní zdvihy v oblasti instalace obkladů a střešních krytin. Díky řadě jeřábů a zvedacích zařízení, která jsou k dispozici k pronájmu, vám můžeme poskytnout řešení na poli zvedacích prací pro mnoho stavebních a konstrukčních projektů a potřeb. Kontaktujte nás zde a zjistěte, jak vám můžeme pomoci.

Dispečink: +420 603 903 888

Revoluční instalace skla: seznámení se zasklívacími roboty

Revoluční instalace skla: seznámení se zasklívacími roboty

Vzhledem k tomu, že svět stavebnictví přináší stále nové výzvy v oblasti zasklívání, musíme být jako poskytovatelé zvedacích řešení vždy připraveni na to reagovat. Společnost KMB STAVEBNÍ SERVIS s.r.o. byla založena v roce 2000 a nejprve nabízela pronájem japonských minijeřábů UNIC a vakuových zvedáků na sklo a postupně přibírala do svého portfolia další manipulační techniku. Záhy si rychle zajistila exkluzivní smlouvu se společností K. Schulten GmbH & Co. a uvedla na trh svého prvního zasklívacího robota. Díky široké nabídce mnoha řešení v oblasti zdvihacích a zasklívacích prací se společnost KMB STAVEBNÍ SERVIS s.r.o. rychle etablovala jako lídr v oboru velkoformátového zasklívání.

Společnost KMB STAVEBNÍ SERVIS s.r.o. viděla potenciál, který by zasklívací roboti mohli přinést do projektů jejich zákazníků, s přihlédnutím k jejich kompaktním rozměrům a použití jako alternativy k minijeřábům. V průběhu let se naše zasklívací roboty ukázaly jako neocenitelné stroje pro naše zákazníky, protože nabízejí vynikající řešení mnoha výzev, kterým dnes čelí.

Vývoj instalace skla

Dávno předtím, než se objevily působivé stroje, jako jsou zasklívací roboty, se zasklívání často provádělo ručně. První známé použití zasklení oken v prvním století našeho letopočtu jsme zaznamenali u Římanů. Ke zvedání skla používali různé metody včetně provazů, jeřábů a kladkových systémů. Tehdejší sklo však bylo často malé, protože nedokázali vytvořit větší kusy. V průběhu historie jsme však techniky výroby skla zdokonalili. V průběhu let se sklo stalo průhledným, s dvojitým nebo trojitým sklem, neprůstřelným a rozměrově mnohem větším. Sklo se stalo větším a těžším, než zvládne člověk unést nebo za použití starých zvedacích metod nainstalovat, což znamená, že vznikla potřeba nového řešení zvedání a instalace skla.

Vzestup zasklívacích robotů

Ačkoli ikonická dvojice minijeřábů a vakuových zvedáků skla byla jednou z nejspolehlivějších metod zvedání skla, stále neřeší všechny problémy, kterým čelí. Zasklívání je často třeba provádět v omezených prostorách nebo na místech, která neunesou hmotnost větších strojů. Zde přichází na řadu spolehlivý zasklívací robot, stroj určený k manévrování se sklem v různých prostorech.

Klíčové výhody

Efektivita

Zasklívací roboti nabízejí uživatelům způsob, jak zvedat a instalovat sklo bezpečně a často rychleji než alternativními metodami. Díky poháněnému výložníku a zasklívací hlavě lze dosáhnout do výšek a snadno umístit zasklení pod převisy, kde by tradiční jeřáb mohl mít problémy. Naše zasklívací roboty Oscar jsou také kompaktní, nejmenší váží pouhých 505 kg. Díky tomu se můžete při instalaci zasklívání vtěsnat do stísněných prostor a pracovat v místech s nižší nosností.

Všestrannost

Zasklívací roboti jsou schopni pracovat v různých typech terénu, takže je můžete bez obav používat uvnitř i venku. Stabilizátory na kolečkách umožňují, aby váš zasklívací robot zůstal kompaktní, ale bez rizika převrácení při zvedání skla. Nastavitelný rám zasklívací hlavy vám také umožní přizpůsobit jej velikosti jakéhokoli zvedaného skla.

Přesnost a preciznost

Rádiové dálkové ovládání poskytuje obsluze naprosto přesnou kontrolu při přepravě a montáži skla. Další funkcí je funkce bočního posunu, která umožňuje zamíchat zasklení na místo, aniž byste museli měnit polohu zasklívacího robota. Rám lze také naklápět, otáčet a natáčet, což zajišťuje snadnější aplikaci zasklení.

Profesionální schodolez pro transport těžkých břemen: proč vybrat model SR 1750 heavy duty?

Jak schodolez SR 1750 Heavy Duty překonává výzvy s transportem těžkých břemen

Na trhu najdeme spoustu pomůcek pro přepravu těžkých břemen, ale profesionální schodolez SR 1750 stojí na špici díky svým výjimečným charakteristikám. Jeho robustní konstrukce s pevnými pásy a vysoká nosnost 1000 kg jsou doslova předurčeny pro náročné podmínky a intenzivní využití. Díky přizpůsobivým řídícím systémům nabízí tento schodolez heavy duty kontinuální výkon i při dlouhodobě vysokém zatížení. Více informací o jeho jedinečných vlastnostech a o tom, jak může zefektivnit práci s těžkými břemeny, naleznete na https://www.kmbss.cz/schodolez-sr-1750-heavy-duty/.

Unikátní vlastnosti schodolezu SR 1750 jej předurčují pro profesionální využití

Schodolez pro těžká břemena jako SR 1750 je navržen tak, aby ustál i ty nejnáročnější podmínky. Profesionální uživatelé chtějí zařízení, které je spolehlivé a bezpečné. SR 1750 je odpovědí na tyto požadavky díky své odolné konstrukci schopné čelit náročnému venkovnímu prostředí a systémům automatického brzdění, které zvyšují bezpečnost při manipulaci. Zároveň skýtá snadnou obslužnost a možnost přizpůsobení rozličným typům schodišť, což usnadňuje práci v různých situacích. Ať už je potřeba vykonat náročnou práci v průmyslových halách, na staveništích nebo v historických budovách, schodolez SR 1750 zvládne vše s vysokou efektivitou.

Jak schodolez heavy duty překonává výzvy s transportem těžkých břemen

Schodolez SR 1750, jako přední představitel kategorie profesionálních schodolezů pro transport těžkých břemen, je vybaven několika klíčovými prvky optimalizujícími jeho výkon v náročných podmínkách. Pevné vyztužené rámy a pevné pásy zajišťují jmenovitou nosnost 1000 kg a odolnost při manipulaci s těžkými objekty. Robustní motory a speciálně upravené převody jsou navrženy tak, aby vydržely intenzivní každodenní používání bez výpadků. Schodišťový robot SR 1750 předvádí impozantní výdrž, což je nezbytné pro efektivní celodenní práci. Inovativní systémy stabilizace a inteligentní rozložení hmotnosti podstatně zvyšují bezpečnost práce, minimalizují potenciální rizika převrácení i při manipulaci s maximálními zátěžemi.

Schodolez SR 1750 je výhodné si pronajmout

S ohledem na náklady spojené s pořízením schodolezu je ekonomicky efektivní si jej v naší společnosti pronajmout. Dispečerky Eva nebo Jitka na tel. č. +420 603 903 888 vám vypracují cenovou kalkulaci a vyberou schodolez, který bude vhodný pro váš projekt. K dispozici máme dva typy schodolezů:

Při práci s oběma typy schodolezů je zajištěna vysoká produktivita a je omezeno riziko pracovních úrazů, což vede k dalším úsporám a zajišťuje bezproblémovou manipulaci s břemeny. Tyto aspekty jednoznačně podtrhují výhodnost jejich pronájmu.

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz