DOKÁŽEME TO, CO JINÍ NE! VOLEJTE 603 903 888

Japonské minijeřáby UNIC

Japonské kompaktní mini jeřáby UNIC

Stejně jako mnoho jiných kompaktních věcí má pavoučí jeřáb původ v Japonsku. Jejich obliba během několika málo let stoupla tak znatelně, že minijeřáby vytvořily vlastní definované odvětví.

Kompaktní minijeřáby Vám:

  • umožní pracovat kdekoli ve stísněných prostorách, na střechách, v mezipatrech, v atriích a halách, uvnitř domů, na pěších zónách, při zasklívání výloh či při osazování balkonů
  • usnadní práci, protože nemusíte stavět různé, někdy až nebezpečné, kladkostroje nebo zvedací zařízení
  • ušetří pracovní sílu na Vašich akcích
  • významně urychlí práci a zkrátí Vaše dodací termíny
  • lze je snadno přesunout, kdy například nejmenší jeřábek naložíte na vozík nebo do dodávky
  • a v neposlední řadě zvýší bezpečnost při manipulaci

Minijeřáby si získávají stále větší oblibu, což přilákalo zájem velkých stavebních a výrobních firem, které si mini jeřáby často pronajímají a posléze také kupují. Mezi naše zákazníky patří například stavební společnosti, průmyslové podniky, energoservisní společnosti, zahradnická centra nebo památkáři.  Nízká hmotnost a malé rozměry minijeřábů nám umožňuje pracovat nejen v exteriérech, ale i v interiérech, ve stísněných prostorách nebo na střechách. Podílíme se na výstavbě administrativních a obchodních komplexů, rodinných domů, instalujeme fasádní prvky, prosvětlovací systémy, HS portály, okna, balkony, sázíme vzrostlé stromy. Na poli velkoformátového zasklívání patříme k nejlepším v České republice a naši zaměstnanci jsou odborníci s mnohaletými zkušenostmi, znalostmi a dovednostmi.   

Nejmenší z jeřábů, typy UNIC URW-095 a 295, se protáhnou dveřními zárubněmi o šířce 60 cm. I při této šířce mají výškový dosah až 10,47 m (s krakorcem) a na krátké rameno zvedají až bezmála 3 tuny.

Mini jeřáb najde uplatnění a pomůže Vám:

  • na stavbách (monolity, ocelové konstrukce, bednění, fasády, zasklívání),
  • ve stísněných prostorech při instalaci, údržbě a servisu strojů, výrobních linek, nádrží a potrubního vedení,
  • ve vnitroblocích a atriích, kde nahradí zvedání přes střechu,
  • při zasklívání skleněných markýz a výloh pod převisy nebo pod střechou,
  • při instalaci skel, protihlukových stěn či sendvičových panelů například ze střechy,
  • na mostech a pod mosty,
  • tam, kde je potřeba zdlouhavě stavět a přesouvat lešení,
  • nebo tam, kde by dlouhé stání autojeřábu na jednom místě zabíralo místo a bylo zbytečně drahé.

Mini jeřáby máme k dispozici k pronájmu i k prodeji. K velkoformátovému zasklívání používáme kombinaci minijeřábu s vakuovým zvedacím zařízením. V současné době máme k dispozici vakuové zvedáky s nosností od 300 do 3500 kg. pak ideálním pomocníkem při zasklívání, osazování fasád a protihlukových stěn, nebo vnitřních opravách budov a obchodních domů, které jsou již v provozu.

V mnoha případech poslouží minijeřáb lépe než klasický autojeřáb nebo jiné zařízení, protože zabere méně místa, dostane se blíže k břemenu, je mobilní a v případě dlouhodobějšího pronájmu (nebo koupě) bude i finančně výhodnější. UNIC je také úspornější v provozních nákladech, protože neplatíte silniční daň, a v porovnání se statickými zvedacími zařízeními nemusí každý jeho přesun na nové místo a další užívání schvalovat revizní technik.

V ceně každého nového minijeřábu je standardně:
- dálkové rádiové ovládání
- nástavný krakorec a elektrický pohon u URW-706,
- snímač převržení stroje (typ URW-095),
- počítačová jednotka hlídající bezpečné zatížení jeřábku a umožňující vymezit bezpečný pracovní prostor (typ URW-295, URW-376, URW-506,      URW-547, URW-706, URW-1006),
- světelná a hlasová bezpečnostní signalizace v českém jazyce a další.

Stroje jsou dodávány s naftovým nebo benzínovým motorem a kombinovaným pohonem na plyn. Na přání je lze dodat s rozvody pro elektrický pohon (400 V), který doporučujeme při práci, kde by zplodiny a hluk mohly být na obtíž. Stroje lze vybavit šedými pásy šetrnými k povrchu, krakorcem, hákem na dvojnásobné překladkování a jednoduchým hákem („flaškou“) pro dosah do větší hloubky (až 101 m).

Nyní lze již ke většině minijeřábů dodat i hák pro nízkou světlost (např. nosnost 300 kg u typu URW-295) a krakorec (700 kg u typu URW-295). Tyto nástavce významně pomohou při instalaci břemen pod převisy, v prostorách s nízkými stropy, při zvedání do patra nebo za stěnu apod.

Pokud byste si chtěli jeřáb před případnou akcí nebo nákupem nejdříve prohlédnout, zavolejte nám prosím na tel. č. 603 903 888. Firma KMB STAVEBNÍ SERVIS s.r.o. je autorizovaný zástupce pro Českou republiku s dodávkami i na Slovensko. Práce provádíme v Česku, na Slovensku, v Rakousku, případně v jiných evropských zemích. Disponujeme depy ve Všechromech (D1, exit 15 směr Strančice) a na Moravě v Uherském Hradišti. Rádi si s Vámi domluvíme schůzku i v místě předpokládané manipulace.

Budete-li mít zájem, zaškolíme Vám vaše lidi na tento typ jeřábů, včetně vydání průkazu nebo vám zapůjčíme našeho technika. Cena UNIC jeřábů se pohybuje mezi 1 mil. Kč až 10 mil. Kč bez DPH. Cenu ovlivňuje příslušenství dodané na přání zákazníka. Dodací lhůty se podle typu minijeřábu pohybují v rozsahu od dvou týdnů do několika měsíců u největších typů. Nový jeřáb vám můžeme dodat i ve vašich firemních barvách.

V případě Vašeho zájmu o další informace (ceny dle výbavy, dodací lhůty, financování nákupu, odkup použitého stroje apod.) nebo zájmu o předvedení některého z našich strojů, si s vámi rádi dohodneme schůzku. Tým KMB STAVEBNÍ SERVIS s.r.o.

 

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz