DOKÁŽEME TO, CO JINÍ NE! VOLEJTE 603 903 888

Myčky kol nákladních aut

Zákon č. 13/1997 Sb., o pozemních komunikacích § 28:
"Při znečištění dálnice, silnice nebo místní komunikace, které způsobí nebo může způsobit závady ve sjízdnosti nebo schůdnosti, musí ten, kdo znečištění způsobil, je bez průtahů odstranit a uvést tuto pozemní komunikaci do původního stavu; nestane-li se tak, je povinen uhradit vlastníkovi této pozemní komunikace náklady spojené s odstraněním znečištění a s uvedením pozemní komunikace do původního stavu. Tím nejsou dotčeny zvláštní předpisy upravující nakládání s nebezpečnými věcmi."

Toť výňatek ze zákona o pozemních komunikacích.

Dokážete si představit, že máte stavbu, ze které každý den vyjíždějí osobní i nákladní automobily znečištěné od bláta a prachu a Vy musíte denně řešit čištění komunikací? My si to radši představovat ani nechceme. Proč si přidávat starosti s čištěním komunikace? Pronájem mycí rampy je elegantním a rozumným řešením, jak tuto situaci vyřešit.

Tyto myčky kol nákladních aut, které nabízíme k pronájmu či prodeji, Vám pomůžou výrazně lépe a levněji udržovat čistotu komunikací na Vašich akcích. Díky těmto myčkám kol likvidujete příčinu znečištění silnic kolem staveb, čímž šetříte peníze a čas na následné čištění silnic. Naše myčky zajišťují, že náklaďáky jsou zbaveny nečistot již před vyjetím na komunikaci a jsou vhodné tam, kde kropící a zametací vozy buď nestíhají, nebo čistí okolní komunikace pouze v intervalech nebo na zavolání a tam, kde by takovýmto čištěním zanášely kanalizaci.

Nezanedbatelným plus je v dnešní době i fakt, že tím v očích veřejnosti zlepšujete dobré jméno Vaší společnosti, nebo jí alespoň nedáváte příčinu ke stížnostem.

Dle typu znečištění pro Vás vyrobíme nebo Vám zapůjčíme:
- myčky dokonalejší válcové (dvou-, tří-, čtyřválcové),
- myčky roštové o různé délce,
- myčky pouze k položení na zem, či
- myčky k zapuštění do země pro dlouhodobější použití na jednom místě.

Většina z nich funguje v plně automatickém režimu s dopouštěním přes plovák. Můžeme pro Vás vyrobit i nestandardní myčku. Všechny mají uzavřený okruh vody, její automatické doplňování a některé i automatické vynášení nečistot ze sedimentační nádrže.

Více detailů k jednotlivým myčkám (stavební příprava, potřebný prostor, přípojky vody, odběr el.energie, denní kapacita umytých aut apod.) Vám upřesníme na základě společného výběru nejvhodnějšího typu myčky pro danou akci a dle termínu využití myčky.

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz