DOKÁŽEME TO, CO JINÍ NE! VOLEJTE 603 903 888

Nové přírustky ve vozovém parku

S rostoucí flotilou našich minijeřábů UNIC, vakuových přísavek na sklo a dalších manipulátorů, jsme museli rozšířit o nové dopravní prostředky i náš vozový park. Reagujeme tím na stále rostoucí požadavky našich zákazníků na pronájem a rychlejší dodávky našich zvedacích zařízení na stavbu.

Nové auta Fiat, nákladní vůz Iveco a přívěsné vozíky Agados a Paragan jsou vám nyní k dispozici v našich depech v Čechách v Praze – Horních Počernicích a na Moravě v Uherském Hradišti.

Na přívěsné dvouosé vozíky s nosností až 2040kg (2500kg celkem), můžete naložit typy minijeřábů UNIC URW-094, URW-095 a URW-295. Přívěsné vozíky jsou vám k dispozici i k pronájmu. Jeřábky na vozík najíždějí po svých pásech pomocí přiložených hliníkových nájezdů.

Nákladní vůz IVECO je vybaven sklopným kontejnerem s nosností 9 tun a velikostí ložné plochy 6m x 2,3m. Výška ložné plochy je 1,4m. Tímto dokážeme operativně dodat na vaši akci i náš největší jeřáb k pronájmu UNIC URW-706 s vlastní váhou 8 tun a nosností 6000kg.

Poslední ze stávající flotily nákladních aut jsou vozy Fiat Ducato, které převezou vakuové přísavky na sklo a minijeřáby až do velikosti URW-295 i uvnitř nákladového prostoru nebo na přívěsném vozíku.

Další menší i velké nákladní vozy připravujeme.

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz