DOKÁŽEME TO, CO JINÍ NE! VOLEJTE 603 903 888

S minijeřábem UNIC za kulturou

Minijeřáb UNIC 095 se objevil na "prknech, která znamenají svět", když v Praze ve Státní opeře pomáhal s přesunem pásového minibagru CAT. Protože nebyla nalezena jiná příjezdová cesta do hlediště, bylo zapotřebí přesunout minibagr z jeviště do hlediště vzduchem pomocí jeřábu.

Státní opera nyní, téměř po 44 letech, prochází rekonstrukcí, kdy se obě budovy, historická i provozní, dočkají významnějších stavebních a restaurátorských úprav.
Rekonstrukcí projde i skleněná fasáda provozní budovy. Projekt by měl trvat 27 měsíců.

Minijeřáb UNIC 095 je samochodné zvedací zařízení, které je díky svým rozměrům (pouhých 0,6 m šířka) ideální pro speciální práce a pohyb v interiérech a kolem staveb. Každá jeho patka může být zajištěna v jiném úhlu. Tato funkce umožňuje umístění jeřábu i do stísněných prostor, kde by se jiné stroje buď nedostaly nebo nezapatkovaly. Patentovaný systém UNIC zabraňující převržení stroje zvyšuje bezpečnost práce s mini jeřábem i v situaci asymetrického rozložení patek jeřábu. V případě manipulace se sklem můžou být na hák jeřábku nebo jeho krakorec zavěšeny přísavky na sklo o různých nosnostech a velikostech.
Bližší technické parametry, možnosti využití a fotky ze zajímavých akcí tohoto „spider jeřábu“ naleznete na www.kmbss.cz.

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz