DOKÁŽEME TO, CO JINÍ NE! VOLEJTE 603 903 888

Zasklívání minijeřábem SONO Centrum Brno

V nejbližších dnech bude v Brně slavnostně otevřen nový luxusní hudební klub SONO Centrum, který se stane nejmodernějším klubovým prostorem v ČR. Nová budova ze železobetonu opláštěná skleněnou fasádou, které dominuje obří koule ukrývající koncertní sál, nabídne neotřelý a moderní design. Tato budova je jedinečná a architektonicky nejvýraznější dokončenou stavbou letošního roku v Brně.

Jsme rádi, že i jeden z naší široké flotily pavoučích minijeřábů byl pronajat na zasklívání velkoformátových obloukových skel na tomto objektu. Konkrétně se jednalo o minijeřáb UNIC-295, který se jako jeden z mála dostal pod obrovskou kopuli a ještě byl schopný manipulovat se skly, které váží až 400 kg. Práce byly prováděny s největší opatrností, protože skla byla oblouková, vyrobená ve Finsku, takže při neopatrném manévru by mohlo dojít ke škodě za statisíce. Manipulace těchto velkoplošných skel byla prováděna pro známou brněnskou firmu zabývající se výrobou a montáží hliníkových oken, dveří a fasád, ocelových konstrukcí a opláštění světlíků.

Celou řadu strojů a dalších zařízení je možné pronajmout z Uherského Hradiště nebo z Prahy, s obsluhou nebo bez obsluhy, s dopravou či bez. Vaši obsluhu můžeme se strojem seznámit nebo ji zaškolit včetně vydání jeřábnického průkazu typu "N".

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz