DOKÁŽEME TO, CO JINÍ NE! VOLEJTE 603 903 888

Instalace fasádních prvků pod lešením? Vahadlem!

KMB STAVEBNÍ SERVIS s.r.o. nabízí jednoduché a bezpečné řešení, které umožňuje osazení skleněných fasádních tabulí nebo oken v průběhu probíhajících stavebních prací.Při stavbě výškových budov se dobře uplatňují flexibilní lešenářské systémy a lešení se pohybuje v souladu s postupem stavby. Ačkoli se jedná o mimořádně efektivní koncept, situace se komplikuje, když je třeba instalovat fasádní prvky za probíhajících stavebních prací. V takovém případě je nutné instalovat skleněné tabule pod konstrukci lešení a pod převisem.  

Pomocí vahadla, které je připevněno k běžnému stavebnímu jeřábu, lze fasádní prvky nebo okna přesně vyvážit a nainstalovat pod konstrukci lešení.

Vahadla KMB STAVEBNÍ SERVIS s.r.o. jsou k dispozici v různých verzích s nosností až 5 tun. Systémy lze individuálně konfigurovat a kombinovat s různými vakuovými zvedacími systémy.  

Na staveništi platí, že čas jsou peníze a instalace fasády nesmí nikdy bránit postupu stavby. Instalace skleněných fasádních prvků nebo oken s pomocí jednoho z našich vahadel při nainstalovém lešení je ideálním řešením pro takové projekty.

 

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz