DOKÁŽEME TO, CO JINÍ NE! VOLEJTE 603 903 888

Kde je přístup velmi omezený a ...

UNIC mini pásové jeřáby se stávají další technickou vymožeností nejen ve stavebním průmyslu. Uplatnění japonských minijeřábů je široké zvláště tam, kde je přístup velmi omezen a pracovní prostor je stísněný.
UNIC je vynikající:

  • při montážích technologických celků,
  • instalacích a údržbách železnic,
  • montážích ocelových konstrukcí,
  • pracích v tunelech,
  • instalacích exponátů na výstavách.

Mini pásové jeřáby jsou vhodné při instalací skleněných ploch společně s vakuovými rámy - z větších modelů naopak mostaři využívají s oblibou, nejen pro manipulaci s bedněním, jeřáby řady URW-506. UNIC je kombinací průkopnické konstrukce, precizního zpracování a pokroku v technologii.

To vše tvoří tyto jeřáby neuvěřitelně kompaktní, ale přesto poskytují stejné schopnosti jako velké stroje. Všechny modely v široké škále jeřábů UNIC jsou šetrné k ekonomickým i ekologickým požadavkům.

URW-094 UNIC je v celé řadě modelů nejmenší. Šířka 595 mm a váha 1000 kg řadí tento jeřáb k nejmenším a nejlehčím na světě. Je ideální pro manévrování v těsných pracovních prostorách. Je schopen zdvihu téměř jedné tuny s 5,49 m dlouhým ramenem ve výšce háku 5,6 m.

URW-095 Při šířce 0,6 m je UNIC 095 určen pro přístup do interiéru. 095 se chlubí bezkonkurenční délkou ramene (8,65m) a vyložením. Kapacita 0,995 t x 3,5 m.

URW-295 UNIC 295 je první mini pásový jeřáb distribuovaný v Evropě, který umožňuje přístup na pracoviště přes standardní domovní dveře a disponuje přitom zdvižným výkonem skoro 3 tuny. Díky řadě vestavěných bezpečnostních prvků, zahrnujících počítačově řízený hlasový varovný systém, je na nejvyšší technické úrovni.

URW-376 UNIC 376 se skládá z šesti dílů hydraulického ramene, což mu umožňuje maximální pracovní dosah 14,45 m. Tento středně kapacitní stroj může být ovládán buď přímo ze sedadla přístroje nebo z povzdálí za použití dálkového ovládání.

URW-506 Schopností zdvihu 3 tun do výšky 3,4 m je UNIC 506 nejvýkonnějším mezi UNIC jeřáby. Tak jako u ostatních modelů obsahujících indikátor bezpečného zatížení, i zde umožňuje obsluze toto zařízení vymezující pracovní prostor, předdefinovat pracovní zónu. Přiblížení se jejím hranicím je ještě před zastavením operace oznámeno zvukovým signálem.

URW-706 UNIC 706 je nejnovější a největší jeřáb v celé řadě. Tento model, představený letos na BAUMĚ, dosahuje nosnosti až 6 t. Délka ramene je rekordních 22,7 m s krakorcem. Stavební a investorské noviny 2007-05

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz