DOKÁŽEME TO, CO JINÍ NE! VOLEJTE 603 903 888

Komplexní nabídka jeřábnických služeb

Z příspěvků naší společnosti KMB STAVEBNÍ SERVIS s.r.o. na sociálních sítích je patrné, že mezi naše hlavní činnosti patří velkoformátové zasklívání minijeřáby UNIC a vakuovou technikou. Instalace skleněných panelů, oken, posuvných skleněných dveří různých velikostí a váhy je naší doménou, nicméně vakuová technika, kterou nabízíme k pronájmu i prodeji, slouží nejen ke zvedání skleněných prvků, ale rovněž k instalaci vertikálních nebo horizontálních obkladových prvků a střešních panelů. Přísavky se rovněž dají použít na velkoformátové dlaždice nebo Vám můžeme nabídnout ruční přísavky pro skla či dlažbu menších velikostí. Kromě specializace na velkoformátové zasklívání provádíme zvedací práce všeho druhu.

Mezi technické vybavení, které naši jeřábníci k zasklívání používají, patří pásové minijeřáby UNIC o různých nosnostech v rozmezí 1–10 tun, v kombinaci s vakuovými zvedacími zařízeními rovněž s různými limity pracovního zatížení. Některá zařízení jsou jedinečná, vyrobená pro naši společnost na míru, s rekordní nosností, v souvislosti s architektonickými návrhy preferujícími velká okna, HS portály či celé vnější skleněné stěny domů. Vlastníme rovněž elektrické minijeřáby, s nulovými emisemi, které jsou ideální pro práci v interiérech a citlivých prostředích. Řada našich pavoučích mini jeřábů začíná u nejmenšího typu UNIC-094 s šířkou pouhých 595 mm a sílou zdvihu téměř 1 t x 1,5 m a končí největším jeřábem UNIC-1006 s šířkou 2 m a nosností 10 t x 3 m. 

Pro speciální zakázky zasklívání pod převisem používáme vahadlo s protizávažími, v kombinaci s pevným připojením pro vakuové zvedací zařízení nebo robotickou hlavu. Vlastníme na míru vyrobenou robotickou hlavu s nosností 3,5 tuny a jsme držiteli několika rekordů ve velkoformátovém zasklívání v České republice.

K pronájmu, kromě minijeřábů, nabízíme rovněž zasklívací roboty, pásový jeřáb Maeda a Valla Pick&Carry a různorodou manipulační techniku. Unikátním strojem v naší flotile je pásový elektrický Multiloader 2,5 s dvojúrovňovým vyrovnávacím systémem, který může pracovat v kopcovitých terénech, přičemž náklad zůstává vždy v rovině a na stejném principu pracuje i naše pásová elektrická plošina Jibbi 1250 EVO.  

V rámci naší půjčovny si minijeřáby, roboty a jinou techniku včetně dopravy můžete objednat buď s obsluhou nebo bez. Vaše požadavky na pronájem volejte na náš dispečink: +420 603 903 888. Vypracujeme Vám cenovou nabídku, případně před zakázkou provedeme obhlídku staveniště, vytipujeme potřebnou techniku a vše zajistíme k Vaší spokojenosti.

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz