DOKÁŽEME TO, CO JINÍ NE! VOLEJTE 603 903 888

Malé, kompaktní a výkonné mini jeřáby UNIC

Neocenitelnými pomocníky lidí pracujících s břemeny v malých a stísněných prostorách nejrůznějších staveb jsou bezesporu pásové mini jeřáby UNI. Jejich doslova „pavoučí“ vzezření poskytuje uživatelům neuvěřitelnou variabilitu při jejich použití všude tam, kde je často obtížná manipulace s břemeny a materiálem.

Možnosti využití mini jeřábů jsou rozličné, hodí se na práci v omezeném stavebním prostoru, montážích technologických celků, instalaci a údržbě železnic či třeba montáži ocelových konstrukci. Jak naši redakci informovali zástupci společnosti KMB, je mini jeřáby možné využít i při instalaci skleněných ploch společně s vakuovými držáky, při nejrůznějších pracích v tunelech, v údržbě vodních toků a řek nebo třeba při instalacích exponátů na nejrůznějších výstavách, včetně stavebních.

K dalším přednostem patří jejich překvapivě vysoká nosnost, kterou lze u některých typů kontrolovat přímo na displeji indikátoru zatížení a tím zabránit případnému přetížení stroje. Obsluha „pavouka“ je přitom také velmi snadná a do standardní výbavy patři i dálkové radiové ovládání. Některé typy mini jeřábu dokážou samy kontrolovat vymezení svého pracovního prostoru, čímž zabraňují možnému poškozeni vybavení budov, v nichž pracují, nebo samotného stroje.

Zákazníci mají možnost výběru ze dvou pohonů, benzinového nebo dieselového, u obou je ale možné nainstalovat i pohon na elektřinu. Také se mohou rozhodnout pro šedou barvu gumových pojízdných pasů (kromě klasické černé), která v interiérech nenechává stopy na podlaze. Velmi skladné rozměry umožňuji zaměstnancům firem pracovat s mini jeřáby i v patrech budov, na střechách a v těžko dostupných prostorách. Osvědčily se rovněž na klasických staveništích při manipulaci s nejrůznějším stavebním materiálem.

Konstrukce 2007-06

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz