DOKÁŽEME TO, CO JINÍ NE! VOLEJTE 603 903 888

Mini jeřáby UNIC - ideální řešení pro stísněné prostory

Pásové mini jeřáby připomínají svým vzhledem jeřáby s „pavoučíma nohama“. Toto vzezření propůjčuje mini jeřábům obrovskou flexibilitu v možnostech jejich využití, od prací v těžko dostupných a menších prostorách, přes montáže ocelových konstrukcí, až po úpravy obchodních pasáží či instalace velkých skleněných ploch za pomoci vakuových přísavkových rámů. Narozdíl od velkých jeřábů, výhodou mini jeřábů je i jejich široké uplatnění v interiérech, patrech budov i na střechách. Tyto stroje se ideálně hodí pro práci v prostorách bez snadného přístupu.
Pavoučí design „nohou“ UNICu nabízí velikou kompaktnost, umožňující pracovat i na místech, která se zpočátku jeví jako nedostupná. I přes svou velikost se mini jeřáby UNIC pyšní celou řadou vlastností, které poskytují větší efektivitu prací ve stavebnictví a stávají se díky své průkopnické konstrukci neocenitelnými pomocníky. Například nosnost jednoho z mini jeřábů je až 6 tun, výhodou jiných je zase velikost průjezdného profilu, která činí pouhých 60 cm (projede tedy standardním rámem dveří).

Některé typy „pavouků“ dokážou samy kontrolovat vymezení svého pracovního prostoru, čímž lze zabránit možnému poškození vybavení budov, v nichž jeřáb pracuje, či samotného stroje. Na přání zákazníka lze mini jeřáb vybavit různými druhy motoru zn. Mitsubishi, ať už motorem benzínovým s možností přepnutí na LPG, dieselovým motorem a k oběma typům motorů i možností elektrického pohonu, který je zvláště vhodný do interiérů. Po krátkém zaškolení může mini jeřáb obsluhovat v podstatě kdokoli. Stroje disponují zařízením proti přetížení a dálkové radiové ovládání je standardním vybavením všech mini jeřábů UNIC.

Mezi výhody UNICů patří, kromě dostupné pořizovací ceny, také nulové náklady spojené s provozem na pozemních komunikacích. Větší typy těchto jeřábů přitom zastanou práci autojeřábů. Výrobcem mini jeřábů UNIC je japonský koncern Furukawa.

Anglická firma UNIC CRANES EUROPE pak stroje atestuje a vybavuje certifikátem CE, platným v evropských zemích. Výhradním distributorem pro Českou republiku je společnost KMB stavební servis, s.r.o.

Konstrukce 2007-04

 

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz