DOKÁŽEME TO, CO JINÍ NE! VOLEJTE 603 903 888

Minijeřáb UNIC-295 při montáži odsávacích jednotek

Kompaktnost a velká variabilita našich minijeřábů byla využita při montáži ocelové konstrukce pro odsávací jednotky nad kalící pecí uvnitř výrobní haly.

Minijeřáb UNIC-295 byl vybrán, protože vjezd do haly byl velmi úzký. Průjezdná šířka obyčejných vstupních dveří čítající 800 mm nebyla pro minijeřáb UNIC-295 žádnou překážkou. Ani průjezd mezi jednotlivými zařízeními nečinil tomuto "drobečkovi" žádné potíže.
Práce na montáži ocelové konstrukce pro odsávací jednotky s minijeřábem UNIC-295 navíc probíhaly za plného provozu, takže bylo zapotřebí zkoordinovat jak práce s minijeřábem na samotné konstrukci, tak i výrobní proces výrobního závodu, aby nedocházelo ke zbytečným průtahům ve výrobě.

Úkolem bylo vyzvednout až 500 kg ocelové konstrukce a odsávací jednotky nad kalící linku a tam je osadit na požadované místo.

Manipulace na této zakázce je ukázkový případ velké variability našich minijeřábů, které je možno nasadit jak ve stísněných prostorech, tak i tam, kde se nedostanou klasické zdvihací zařízení.

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz