DOKÁŽEME TO, CO JINÍ NE! VOLEJTE 603 903 888

Návštěva firmy ZINC a zápas Ligy mistrů UEFA

Návštěva u našeho obchodního partnera, Andrease Zinka, ředitele společnosti ZINC Nutzfahrzeuge, se tentokrát stala nejenom pracovním setkáním, ale i nezapomenutelným zážitkem, který nám poskytl příležitost prohlédnout si krásy malebného městečka Landsberg am Lech a zažít vzrušující okamžiky na fotbalovém stadionu.

Společnost ZINC, kterou vlastní a řídí Andreas a Susanne Zinc, není jenom obyčejným obchodním partnerem. Je to firma s vizí a vášní pro excelenci, což můžeme vidět nejenom ve vysoké kvalitě jejich práce a služeb, ale i v přístupu, s jakým se k nám jako k obchodním partnerům chovají. Jejich sídlo v malebném městečku Landsberg am Lech nám poskytlo krásný pohled na německou krajinu a atmosféru klidu a pohody, která je pro toto městečko typická.

Ale naše návštěva měla ještě jeden velký přídavek – dárek od Andyho, který nám doslova vyrazil dech. Lístky na zápas Ligy mistrů UEFA mezi FC Bayern Mnichov a Real Madrid! Pro každého fanouška fotbalu je taková příležitost snem a pro nás to byla jedinečná šance zažít tento vzrušující sportovní zážitek na vlastní kůži.

Zápas byl napínavý a dramatický – dva góly a dvě penalty! Každá chvíle byla plná napětí a emocí, a my jsme se nadšeně přidávali k davu fanoušků, kteří fandili jako o život. Bylo neuvěřitelné být součástí této atmosféry a díky Andyho štědrosti jsme si zápas užili naplno.

Po vzrušujícím zápase jsme navštívili i sídlo společnosti ZINC, kde jsme si prohlédli stav našeho speciálního vozidla Volvo s namontovanou hydraulickou rukou Effer 2255. Jsme nadšeni z grafických návrhů od našeho talentovaného grafika Marka Šipoše a už se nemůžeme dočkat, až uvidíme naše vozidlo polepené a připravené k práci.

Je skvělé vědět, že naše pětinápravové Volvo, vybavené hydraulickou rukou Effer 2255, bude schopné splnit  ty nejnáročnější potřeby našich zákazníků v České republice. Díky několikadennímu školení, které nám Andreas po dodání mašiny poskytne, budou naši jeřábníci dokonale zvládat provoz hyddraulické ruky Effer 2255 a budou tak schopni uspokojovat vzrůstající potřeby našich zákazníků.  

Děkujeme Andreasi Zinkovi nejenom za to, že nám umožnil zážitek na Alianz Areně, ale i za jeho pohostinnost a vstřícnost, kterou nám prokázal během celé naší návštěvy. Jsme nadšeni z našeho partnerství a těšíme se na budoucí spolupráci.

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz