DOKÁŽEME TO, CO JINÍ NE! VOLEJTE 603 903 888

Kompaktní UNIC-095 pracuje na chodníku vedle rušné silnice

V zakázce, která nás čekala v Uhříněvsi, jsme čelili výzvě, která vyžadovala precizní práci a špičkovou techniku. Naše úkolem bylo nainstalovat čtyři velkoformátová skla o hmotnosti 600 kg  na Náměstí protifašistických bojovníků, na místě s omezeným prostorem a vedle frekventované silnice. Pro tuto práci jsme povolali našeho experta, jeřábníka Mirka Kytlicu, který se specializuje právě na tyto obtížné situace.

S sebou Mirka Kytlica přivezl jeho osvědčenou techniku, kterou s důvěrou používá v podobných projektech. Jeho volba padla na minijeřáb UNIC-095 a vakuové zvedací zařízení Righetti VB4+4. Tato kombinace se stala jeho oblíbenou díky své výkonnosti a spolehlivosti.

Minijeřáb UNIC-095 se osvědčil jako ideální nástroj pro práci na relativně úzkém chodníku vedle rušné silnice. Jeho kompaktní design a variabilní nastavení patek umožnily přesnou manipulaci s velkými skly v náročném prostředí. Spolu s vakuovým zvedacím zařízením od italského výrobce Righetti se Mirek dokázal pohybovat s maximální přesností a bezpečností.

Díky pečlivému plánování a profesionálnímu přístupu Mirka Kytlicy jsme dokončili instalaci skel bez jakýchkoli komplikací. Jeho znalost techniky a zkušenosti s prací v obtížných podmínkách zaručily úspěch celého projektu. Jsme hrdí, že jsme mohli poskytnout našemu zákazníkovi kvalitní a bezpečnou instalaci, která splnila všechna očekávání. Výborná spolupráce s pracovníky společnosti MK OKNA .

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz