DOKÁŽEME TO, CO JINÍ NE! VOLEJTE 603 903 888

Návštěva mini jeřábů v pražském ZOO

Kompaktní mini jeřáby UNIC, včetně příslušenství a vakuových přísavek na sklo, byly pronajaty do pražské ZOO k dokončení nového výběhu pro hrochy.
Ke zvedání těžkých tabulí skla byl použit pavoučí mini jeřáb Unic URW-295 a přísavka na sklo s variabilním nastavením ramen, MRTA6, s nosností 500 kg. Při zasklívání ve vnitřních prostorách hrošince byla také nasazena robotická hlava UMC600 běžně používaná pro zasklívání pod převisem a skrz rám.

Díky těmto zařízením a šikovným a silným rukám všech osob podílejících se na instalaci skel na stavbě se podařilo umístit jednotlivé skla do požadovaných pozic. Konečným výsledkem pak byla galerie, ze které mohou dnes návštěvníci hrochy bezpečně pozorovat.

Malý, ale silný mini jeřáb na pásech UNIC 295 (vlastní váha 1950kg, nosnost 2900kg) byl ideální pro pohyb na staveništi a okolo překážek v bazénu hrochů. Díky tomuto stroji bylo možné se dostat do jinak těžce přístupných míst. UNIC URW-547 s nosností čtyři tuny byl pak do ZOO pronajat ke zvedání a usazení skleněných tabulí kolem venkovního bazénu.

V případě zájmu o koupi nebo pronájem minijeřábů UNIC či vakuových přísavek na sklo nás kdykoliv prosím kontaktujte.

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz