DOKÁŽEME TO, CO JINÍ NE! VOLEJTE 603 903 888

Uplatnění mini jeřábu UNIC při leteckém dnu Red Bull v Praze

Na leteckém dni Red Bull, pořádaném v Praze v září 2013, pomáhal létajícím odvážlivcům pavoučí mini jeřáb UNIC URW-547. Akce se zúčastnilo 40 týmů, které si vyzkoušely, jaké je létat z mola vysokého 6 metrů za použití podomácku vyrobených strojů poháněných lidskou silou. Jednotlivé návrhy strojů nevážily více než 200 Kg. Událost sledovalo přes 30 000 návštěvníků.

Pronájem minijeřábu s nosností 4 tuny, který vyzdvihával jednotlivé stroje na Dvořákově nábřeží, poskytla firma KMB Stavebni Servis s.r.o., oficiální distributor pro prodej mini jeřábů UNIC v České republice.

Mini jeřáb UNIC URW-547 byl polohován na pontonu na řece Vltavě, odkud bylo zajištěno jeřábování a snadná manipulace se stroji, které sletěly do řeky. Právě kombinace malého rozměru, dlouhého ramene a dobré nosnosti, učinila z mini jeřábu UNIC URW-547 ideálního adepta na provedení zadané práce. Tyto stroje jsou navrženy přesně do malých prostor, jako jsou obchodní centra, interiéry, střechy, břehy vodních toků a celkově kamkoli do míst s omezeným pracovním prostorem. Konstrukce nohou je důmyslně zhotovena tak, že napodobuje pavoučí vzhled. Díky této vlastnosti se mini jeřáb může dostat i do míst, která se nám na první pohled jeví jako nepřístupná.

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz