DOKÁŽEME TO, CO JINÍ NE! VOLEJTE 603 903 888

Nová prodejní budova jízdenek Dopravní společnosti Zlín – Otrokovice

Ke konci roku 2014 byla dokončena stavba nové prodejní budovy jízdenek Dopravní společnosti Zlín-Otrokovice ve Zlíně v rohu parku Komenského na křížení ulic Štefánikova/Školní. Jedná se o novou moderní, prosklenou budovu, která nahradí původní.

Zasklení této budovy tepelně-izolačními čtyřskly proběhlo za přispění našeho minijeřábu UNIC-295 a přísavky na sklo MRTA6. Tato kombinace techniky byla vytipována pro jejich malou hmotnost, která byla vyžadována od správce komunikací a také hlavně skvělou variabilitu, kdy na malém prostoru stavby bylo možné manipulovat s čtyřskly o hmotnosti cca 320 kg.

Pojezd minijeřábu po zrekonstruovaném povrchu pěší zóny ulice Školní nečinil minijeřábu UNIC-295 žádné problémy, ale pro zatáčení muselo být využito našich šikovných Plastových roznášecích desek, díky kterým nedošlo k poškození povrchu, tzn. "vyloupání" kostek. Pod patkami minijeřábů byly použity Plastové podložky pod patky, které zajistili rozložení zatížení od patek.

Ve druhé etapě zasklívání přišly na řadu 2 ks obloukových skel, která jsou osazena po obou stranách 1000 kg vážícího čtyřskla. Na osazení obloukových skel vel. 816 x 3210 mm, váha 160 kg a vnejšího rádiusu 510 mm bylo využito naší přísavky MRTA6 s obloukovými talíři, které jsou určeny právě pro tuto manipulaci.
Na osazení velkoformátového čtyřskla vel. 4370 x 3210 mm a vážícího 1000 kg bylo využito naší nejnovější vakuové, bezkabelové, rádiově řízené přísavky WH1000.

Jsme rádi, že může naše technika přispět k větší spokojenosti cestujících, občanů i návštěvníků Zlína.

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz