DOKÁŽEME TO, CO JINÍ NE! VOLEJTE 603 903 888

Přeprava strojů

Přeprava stavebních strojů, zemědělské techniky, vysokozdvižných vozíků, plošin, přeprava tabulového materiálu, palet a velkoformátových skel a dalších strojů a zařízení.

Zabezpečujeme přepravu stavebních strojů (traktorbagry, bagry kolové i pásové, válce a další hutnící techniku, nakladače, buldozery, traktory, VZV - vysokozdvižné vozíky a plošiny po území České republiky, Slovenska a celé Evropské unie. 

K přepravě slouží speciální nákladní vůz Scania 8x2 *6 Euro 6 .

Podvalník na přepravu strojů je schopen naložit náklad do rozměrů 2,5x3x9,3 m a o hmotnosti do 17,5t. Vozidlo je vybaveno nájezdy s nájezdovým úhlem menším než 12 stupňů a silným navijákem.

Převoz strojů techniky a nákladu řešíme speciálním odtahovým a také velmi univerzálním vozem se sklopnými nájezdy, takže technika při nakládce a vykládce nepotřebuje nákladovou rampu. Dále lze při nakládce použít naviják. Řidiči mají strojnické průkazy a umí naložit a vyložit téměř jakoukoliv přepravovanou techniku.

Ceny za přepravu:

Účtujeme za přepravu strojů, techniky a nákladu z Horních Počernic do místa nakládky do místa vykládky a zpět do Horních Počernic (Praha 9). Cena je stanovena na základě skutečně ujetých kilometrů. Dále lze účtovat rozvoz po Praze na základě jedné paušální částky zahrnující nakládku vykládku a další služby.

Vozidlo má vydané souhlasy k vjezdu do zóny s dopravním omezením se symbolem zákazu vjezdu autobusů a zákazem vjezdu nákladních automobilů s celkovou hmotností nad 3,5 tuny nebo nad 6 tun do centra Prahy. Díky kompaktním rozměrům a vysoké nosnosti je to pravděpodobně nejlépe postavené vozidlo určené k tomuto provozu. Plocha pro náklad je pouze o cca 10 cm vyšší než u klasického podvalníku.

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz