DOKÁŽEME TO, CO JINÍ NE! VOLEJTE 603 903 888

Proč je lepší si jeřáb pronajmout

Když vidíte jeřáby na stavbách, možná si ani neuvědomíte, že většina z nich je pronajatá na tuto konkrétní práci. Realita je taková, že většina společností nepotřebuje jeřáb neustále používat a často se stává, že firmy potřebují různé typy zařízení v závislosti na konkrétní práci. Pronájem a nákup jeřábu má své výhody, ale tyto výhody budou samozřejmě záviset na vaší situaci. Většina našich produktů je k dispozici k pronájmu i prodeji, protože si uvědomujeme, že naši zákazníci mají různé potřeby a chceme, aby každý z nich měl přístup k našim inovativním produktům. V tomto blogu nastíníme čtyři hlavní důvody, proč byste se měli rozhodnout náš minijeřáb nikoliv koupit, ale pronajmout.

 

Pronájem jeřábů je flexibilní

Díky neustále se měnící technologii dnes není neobvyklé, že váš jeřáb během několika let zastará. I když je stále použitelný, můžete zjistit, že nový jeřáb vyšel s lepší palivovou účinností, vyšší nosností nebo speciálními funkcemi. V KMB STAVEBNÍ SERVIS s.r.o. vždy přinášíme na trh inovativní technologie s moderními funkcemi, které jsou prospěšné pro naše zákazníky. S častými aktualizacemi naší řady nejmodernějších strojů byste si museli kupovat nový minijeřáb každou chvíli.

Pronájem jeřábů je pohodlný

Díky třem skladům v České republice nejste nikdy příliš daleko od jednoho z našich mini jeřábů, které vám v krátkém čase můžeme doručit svou vlastní dopravou. Pokud během používání jeřábu zjistíte, že byste mohli potřebovat jiný produkt, vždy najdeme jiné řešení a pošleme vám nový stroj. Zakládáme si na tom, že jsme akční a flexibilní.

Poskytujeme profesionální podporu

Když si půjčíte jeřáb, nejste odkázáni jen na svá zařízení, ale pokud to budete potřebovat, můžeme být s vámi na každém kroku. V závislosti na vašich potřebách můžeme poskytnout pouze jeřáb, nebo můžeme jeřáb také dopravit k vám, poskytneme Vám kvalifikované jeřábníky nebo zapůjčíme vázací prostředky, jednoduše uděláme vše pro to, aby bylo možné provést potřebné zvedací práce kvalitně a pokud možno dokonale.  

Pronájem jeřábů šetří peníze

Když si nejste jisti, jaký typ jeřábu potřebujete, nebo se vaše potřeby neustále mění, pronájem vyjde rozhodně levněji než nákup více typů jeřábů. Pokud neplánujete svůj jeřáb používat neustále, prostoje stroje se mohou prodražit, protože nebudete schopni získat své peníze v rámci návratnosti investice v přiměřeném časovém rámci.

Nákup jeřábu s sebou také nese odpovědnost za údržbu a další výdaje. Naše půjčovna minijeřábů je pravidelně obměňována tak, abychom měli co nejnovější stroje. Navíc disponujeme nejlepším servisním zázemím a servisními odborníky/specialisty na japonské pavoučí minijeřáby UNIC v celé České republice.

Při rozhodování mezi pronájmem nebo nákupem jeřábu je důležité zvážit, jaké výhody pro vás každá možnost bude mít. KMB STAVEBNÍ SERVIS s.r.o. nabízí jak prodej, tak pronájem celé produktové řady minijeřábů UNIC, takže bez ohledu na to, jak se rozhodnete, splníme vaše přání.

Chcete-li se dozvědět více o pronájmu nebo nákupu našich produktů, můžete nás kontaktovat telefonicky na +420 603 903 888 (pronájem) nebo na +420 733 194 525 (prodej). Jakožto společnost č. 1 v oblasti zdvihacích řešení vám náš tým vždy rád pomůže.

PRONÁJEM MINIJEŘÁBŮ

PRODEJ MINIJEŘÁBŮ

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz