DOKÁŽEME TO, CO JINÍ NE! VOLEJTE 603 903 888

Prohlídka výrobního závodu Furukawa Unic

V průběhu letošního roku bylo novináři významného časopisu o jeřábech, "International Cranes & Specialized Transport", Timu Maughanovi, umožněno nahlédnout do montážních prostor úspěšného japonského výrobce pavoučích minijeřábů UNIC – specialisty pro práce ve stísněných prostorách, výškách a zasklívání, jehož výroba probíhá v továrně Furukawa Unic ve městě Sakura.

Tim byl v závodě Furukawa Unic, nacházejícím se asi 40 km od Tokya, přivítán s pověstnou japonskou pohostinností manažery zámořského marketingového oddělení, kteří jej vzali na prohlídku továrny o ploše 145 000 m2.

V závodu pracuje asi 280 zaměstnanců, jimž při výrobě asistují roboti například při svařování, montáži a natírání součástí. 70-80 % veškerých dílů minijeřábů je vyráběno právě v těchto místech.

Furukawa Unic začala pavoučí minijeřáby vyvíjet v 80. letech. Firma je proslulá svou přísnou kontrolou kvality a pečlivým testováním strojů. Na místních výrobních linkách jsou vyráběny jak jeřábové nástavby na nákladní auta, tak i pavoučí minijeřáby, tak i světově nejkompaktnější a nejsilnější minijeřáby UNIC URW-094 a UNIC URW-1006. Působivou ukázkou univerzálnosti minijeřábů UNIC jsou například fotografie UNIC URW-706 na vrcholu jedné z nejvyšších evropských budov, Shard, nacházející se v Londýně.

Pod značkou UNIC Cranes Europe je britská skupina GGR oficiálním evropským distributorem již od roku 1994. Dlouhodobým autorizovaným prodejcem pro Českou republiku je pak společnost KMB STAVEBNÍ SERVIS.

Chcete-li se o celé řadě pavoučích minijeřábů UNIC, které jsou nabízeny k pronájmu i k prodeji, dozvědět více, navštivte webovou stránku KMB STAVEBNÍ SERVIS, nebo kontaktujte některého z ochotných zaměstnanců, kteří vám na vaše dotazy rádi odpoví.

 

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz