DOKÁŽEME TO, CO JINÍ NE! VOLEJTE 603 903 888

Teambuilding a školení týmu KMB STAVEBNÍ SERVIS

Ve čtvrtek předminulého týdne jsme se vydali do hotelu Vista na Dolní Moravě. Prodloužený víkend, věnovaný teambuildingu a školení, jsme po osvěžení v bazénu oficiálně započali ochutnávkou jesenických likérů a několika druhů absintu lokální výroby. Večer při degustaci a odborném výkladu krásně plynul a komu nezachutnalo spojení svaté trojice – pelyňku, anýzu a fenyklu – dal se na ochutnávku jiných bylin v tekuté formě.

Následující den dopoledne jsme vyrazili na procházku kolem hotelu, která se přirozeně vyvinula do téměř 20kilometrového treku. Počasí v Národní přírodní rezervaci Kralický Sněžník je proměnlivé, a my jsme tak po cestě, která se krásně vlnila a vedla stále vzhůru, mohli zažít déšť, sníh, vítr a mlhu hustou tak, že by se dala krájet. Odpoledne, po příchodu do hotelu, jsme se rozehřáli v sauně a ve vířivce a shodli se na faktu, že zážitek musí být především intenzivní. Po fyzické aktivitě následovala přirozeně aktivita psychická, školení jeřábníků, vazačů, obsluhy plošin a BOZP a PO. Školení probíhalo po dobu dvou dnů v salonku Cohiba, ve kterém příjemnou atmosféru podtrhoval plápolající oheň v krbu.

Po večeři jsme se rozdělili do dvou skupin a rozehráli soutěž v bowlingu. Někteří naši kolegové předváděli výkony hodné profesionálních hráčů, s neuvěřitelně stabilním výkonem na vysoké úrovni, zatímco výkony jiných vypadaly dosti nerovnoměrně. No nic, je na čem pracovat do příště. Večer se nesl ve výborné náladě, což bylo nejdůležitější.

Sobotní ráno jsme věnovali relaxaci v hotelovém wellness a po obědě jsme vyrazili lanovkou do mraků, projít se po Sky Bridge - nejdelším visutém mostě na světě o délce 721 metrů. A samozřejmě jsme navštívili vyhlídku Sky walk, která je postavená kousek od mostu.  Počasí se zprvu zdálo nevlídné. Hustá mlha se převalovala a obalovala vrcholky kopců, most i vyhlídku. Jaké bylo naše překvapení, když vykouklo sluníčko právě když jsme se nacházeli uprostřed mostu!  Mlha zmizela, mraky se rozestoupily a slunečné paprsky nás pak provázely téměř celé odpoledne. Po dechberoucích výhledech jsme pomalým krokem dorazili k Mamutí horské dráze, díky níž se naše rychlost podstatně zvýšila.  Zbytek odpoledne byl v hotelu věnován školení při krbu, zhodnocení výsledků společnosti s výhledem do roku 2023 a schůzkám 1:1 respektive 2:1, tedy ředitele společnosti a vedoucího depa Všechromy s jednotlivými zaměstnanci.  

Večer jsme pokračovali v rozpravách při bowlingu a v neděli dopoledne jsme po úspěšné a vydařené akci vyrazili domů.

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz