DOKÁŽEME TO, CO JINÍ NE! VOLEJTE 603 903 888

Unikátní podtlakový zvedák k instalaci nadměrných zakřivených skel do váhy 2 200 kg jde ruku v ruce s moderní architekturou

Jak jsme Vás již informovali, rozšířili jsme divizi vakuové techniky o další unikátní stroj, jediný v Evropě. Jedná se o speciální vakuový zvedák OKTOPUS(R) GL-M 2200 GS k polohování a instalaci zakřivených jednoosých nebo dvouosých nadměrných skel o váze až 2 200 kg, rovněž i skel plochých, s teleskopicky nastavitelnými přísavnými talíři (+- 400 mm), hydraulickým naklápěním a rotací, elektricky nastavitelným jeřábovým okem, radiovým dálkovým ovládáním a možností kombinace s naším vahadlem GGA 5000.  

Náš dlouhodobý německý partner nám aktivně naslouchá a je schopen standardně vyráběné stroje upravovat dle našich požadavků nebo vyrobit stroj přímo podle našeho přání. GL-M 2200 GS je druhým zcela jedinečným vakuovým zvedákem v naší flotile vakuové techniky, který jde ruku v ruce s požadavky současné architektury a jde vstříc kreativním architektům dnešní doby. S velkoformátovými skly se dnes setkáváme zcela běžně, a to jak na administrativních budovách, tak na rodinných domech. Díky vlastnostem tohoto podtlakového zvedáku jsme schopni instalovat nadměrná plochá nebo zakřivená/oblouková skla, a to konkávní i konvexní nebo skla vlnovitého profilu. Velmi často také zavěšujeme skleněné fasádní prvky různých tvarů a provádíme zasklívání velkých prodejních výloh.

Jsme držiteli několika rekordů na poli zasklívání/instalace nadměrných skel v České republice:

  1. Instalace otočných eliptických oken/dveří do kobek na náplavce Rašínova nábřeží v Praze
  2. Instalace nejdelšího skleněného fasádního prvku na Náměstí Republiky v Praze
  3. Instalace nejdelšího skla v rodinném domě

 

Pro cenové nabídky, konzultace ohledně zdvihacích/zasklívacích prací, pronájem minijeřábů, vakuové a manipulační techniky volejte dispečink  +420 603 903 888. Poskytujeme komplexní služby - zasklívání od A do Z.

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz