DOKÁŽEME TO, CO JINÍ NE! VOLEJTE 603 903 888

Tři nové minijeřáby UNIC v KMB k pronájmu

Naše společnost je dlouholetým dealerem japonských minijeřábů UNIC v České republice. Kromě prodeje provozujeme půjčovnu, jejíž součástí je mimo jiné i 35 našich vlastních minijeřábů UNIC. Zákazníci si mohou dle potřeby vybrat minijeřáb, který vyhovuje jejich potřebám, to znamená od nejmenšího minijeřábu UNIC-095 s nosností 0,995 tuny po největší z minijeřábů UNIC-1006 s nosností 10 tun. Naše filozofie je taková, že prodáváme a pronajímáme pouze stroje, jejichž kvalitu jsme prověřili sami a jsme s ní spokojeni. V minulém měsíci jsme obdrželi dodávku 3 nových minijeřábů, které rozšířily portfolio naší půjčovny:

  1. UNIC-095 CMER - benzínový motor + elektrika
  2. UNIC-295 CMER - benzínový motor + elektrika
  3. UNIC-376 CDER - dieslový motor

Japonské minijeřáby UNIC jsou kvalitní a přesné stroje, které našim jeřábníkům a zákazníkům umožňují provádět operace s milimetrovou přesností. Další nepřekonatelnou výhodou je schopnost UNICů pracovat v extrémně stísněném prostředí a na nerovném a svažitém povrchu. Na staveništích, kde se s minijeřáby většinou pohybujeme, se většinou setkáváme s příkopy, kamením a s úzkými a nerovnými povrchy. Všechny tyto výzvy minijeřáby UNIC zvládají a proto jsou velmi populární. V příštích týdnech očekáváme další 2 nové stroje v kategoriích nosností od 4 tun výše, o kterých Vás budeme brzy informovat. 

Dodávka posledních tří modelů minijeřábů UNIC do společnosti KMB STAVEBNÍ SERVIS s.r.o. měla také široké mezinárodní pokrytí, viz linky níže.

 

https://www.internationalcranes.media/news/Unic-cranes-delivered-to-Czech-Republic/8022397.article?utm_source=Newsletter&utm_medium=Email&utm_campaign=World-Crane-Week-9th-August-2022

https://vertikal.net/en/news/story/40198/three-new-unics-for-kmb

 

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz