DOKÁŽEME TO, CO JINÍ NE! VOLEJTE 603 903 888

Představujeme UNIC URW-295-3 – pavoučí jeřáb s variabilními patkami

V tomto týdnu jsme obdrželi očekávanou zásilku od našeho obchodního partnera GGR GROUP: UNIC-095, UNIC-295-3 a UNIC-376. Jsme z nových strojů nadšeni, naši jeřábníci je dobře znají a dokáží s nimi pracovat s milimetrovou přesností. Obzvláště nadšení jsme z modelu UNIC-295-3.

UNIC URW-295-3 si zachovává veškeré výhody standardního modelu UNIC URW-295, ale je doplněn o variabilní, nastavitelné patky, které tomuto pavoučímu minijeřábu umožňují pracovat kolem pevných překážek, na které narazíme na každém staveništi. Fakt, že je minijeřáb osazen variabilními patkami znamená, že může pracovat v prostorách, kde jiné minijeřáby nemohou. Nastavitelné patky redukují pracovní plochu tohoto již tak kompaktního mini stroje, takže je ideální pro práci v extrémně stísněných a malých prostorách. Se šířkou pouhých 0,6 m vjede UNIC URW-295 -3 hladce skrz standardní dveřní rám, a navíc má nosnost 2,9 tuny! Rameno o délce 8,65 m poskytuje maximální výšku zdvihu 8,8 m, zatímco volitelný krakorec umožňuje v případě potřeby dosah o dalších 1 500 mm.

V září očekáváme z GGR dodávku dalšího minijeřábu UNIC-706, který bude již 35. minijeřábem naší flotily. Kromě nových minijeřábů průběžně prodáváme i naše použité jeřáby, jelikož naším cílem je udržovat firemní flotilu minijeřábů co nejnovější a v co nejlepší formě.     

Unikátní minijeřáby UNIC ve spojení s našimi zkušenými jeřábníky učiní spokojeného každého zákazníka!

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz