DOKÁŽEME TO, CO JINÍ NE! VOLEJTE 603 903 888

V čem Vám pomohou naše pásové minijeřáby UNIC?

V čem Vám mohou pomoci naše pásové minijeřáby UNIC?

Jsou flexibilní a užitečné při zvedání těžkých břemen v mnoha oblastech, od interních zvedacích prací přes práce na vodě nebo při opravách železničních tratí. Výrobní řada minijeřábů UNIC se stále vyvíjí v souladu s požadavky zákazníků s bezkonkurenční kombinací zvedací síly a nosnosti.

Pásové minijeřáby umožňují takové jeřábnické práce, které v minulosti nebyly možné. Tyto praktické stroje, které stále mnoho lidí nezná, mají široké využití, jako například instalace skel ze střech, instalace uměleckých děl v muzeích, práce pod zemí apod. Hlavní tři výhody minijeřábů jsou následující:

Malé, ale mocné

Pásové minijeřáby mohou pracovat ve stísněných prostorách, kam se ostatní stroje jednoduše nedostanou. Jejich malá „těla“ projedou standardními dveřmi, mohou být dopraveny výtahem pro práci v patře, aniž by poškodily povrch podlahy díky gumovým pásům. Navíc modely s elektrickým motorem nebo bateriovým pohonem neprodukují škodlivé emise a mohou tak bezpečně pracovat i ve velmi citlivých interiérech.

Překonávání nerovného terénu

Pásové minijeřáby mohou pracovat na velmi nerovném a hrubém terénu, kam jiné stroje nemohou vjet. Dokonce v případech, kdy je vjezd na staveniště nerovný, minijeřáby jej bez problémů překonají, a to díky vysoké stabilitě pásového podvozku. I když je prostor pro práci úzký nebo malý, úhly a orientaci patek lze nastavit podle potřeby tak, aby bylo možné provádět jeřábnické operace. Pásové minijeřáby mohou pracovat i na místech s různými překážkami. Mohou například pracovat na střechách budov, které jsou pod lešením, uvnitř divadel, soudních síní, překonávají malé schody, v lese, na vodě, v metru apod.

Snadné ovládání

Pásové minijeřáby jsou stroje, které lze snadno ovládat, jsou bezpečné a uživatelsky přátelské. Jsou připraveny k provozu, jakmile jsou rozloženy všechny 4 patky. Bezpečnostní prvky jako je systém ochrany před převrácením a přetížením umožňují pracovat v klidu a eliminovat komplikované operace během provozu.

 

 

 

 

 

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz