DOKÁŽEME TO, CO JINÍ NE! VOLEJTE 603 903 888

Návštěva KMB v GGR GROUP

Začátkem června 2022, krátce po oslavách 70. výročí nástupu anglické královny na trůn, jsme navštívili našeho obchodního partnera GGR Group ve městě Haddenham ve Velké Británii. GGR Group je výhradním distributorem Furukawa UNIC Cranes v celé Evropě, na Středním východě a v Africe. Firma se přestěhovala v roce 2018 z Long Crendonu do nových velkých prostor v Haddenhamu. Hlavní budova společnosti je rozdělena na dvě poloviny, z nichž jedna slouží pro pronájem minijeřábů a rozmanité vakuové a manipulační techniky a druhá je určena pro nové stroje, včetně nakládacích, montážních, kontrolních a předváděcích ploch společně s velkým skladem náhradních dílů.

Prioritou naší služební cesty byly konzultace s odborníky na minijeřáby UNIC v rámci workshopu, který pro nás připravili. Servisní inženýr Michal Jež se servisním kolegou Kamilem Vodičkou nesmírně ocenili ochotu, trpělivost a profesionalitu všech členů technického týmu GGR. Konzultovali s nimi konkrétní problémy a dostali výborné rady, které jim pomohou v další práci.

Technický ředitel GGR, Scott Ainsworth, nás provedl společností GGR Group, popsal procesy a postupy, a spolu se servisními odborníky na minijeřáby UNIC, Markem a Garrym, jsme strávili ve workshopu většinu dne.

Ředitel KMB STAVEBNÍ SERVIS s.r.o., Jiří Šubrt, se setkal s výkonným ředitelem společnosti GGR Group, Graemem Rileyem, se kterým jej pojí dlouhodobé přátelství. Společně prodiskutovali vývoj spolupráce, výsledky za uplynulé období a probrali prodejní plány na příští rok. Setkali jsme se rovněž s manažerkou prodeje Jeanine Decock a PR manažerem Danem Ezzatvarem a s dalšími kolegy, které jsme doposud osobně nepoznali. Žijeme v digitálním věku, nicméně nic nenahradí osobní setkání a vždy je dobré vědět, kdo je na druhé straně telefonu nebo e-mailu.

Návštěva GGR Group byla velmi úspěšná a motivační. Po příjezdu domů jsme odeslali objednávku na 4 minijeřáby UNIC, které rozšíří náš strojní park a budeme tak moci ještě lépe uspokojovat potřeby našich  zákazníků.

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz