DOKÁŽEME TO, CO JINÍ NE! VOLEJTE 603 903 888

Výběr správného vahadla pro váš projekt: co vzít v úvahu

Výběr správného vahadla pro váš projekt: co vzít v úvahu

Ve světě zvedacích operací vždy narazíte na nějaké překážky, kdy vyvstane potřeba další inovace. Při každodenních jeřábových zdvihacích pracích vám často mohou bránit v práci nedosažitelná místa jako jsou výklenky, balkony a podhledy budov. Vahadla, známé také jako konzolové nosníky, hrají v takových případech klíčovou roli při zvedání a umísťování břemen. S tímto přídavným zařízením pod hákem můžete čelit potížím spojeným se zvedáním v místech s omezeným přístupem díky dodatečnému dosahu, který toto zařízení poskytuje. Vahadla umožňují uživatelům zvedat břemena do prostor, kam by standardní jeřáb nebyl schopen dosáhnout.  

Nosnost

Naše nejsilnější vahadlo nabízí nosnost 5 tun, což je ideální pro použití spolu s věžovými a mobilními jeřáby. Ne vždy je však taková zdvihací síla pro projekt nezbytná, a proto nabízíme řadu vahadel, které vyhovují různým požadavkům. Při výběru vahadla je důležité zohlednit hmotnost břemen, která hodláte zvedat, a také nosnost jeřábu, ke kterému bude vahadlo zavěšeno. Je to proto, že kombinovaná hmotnost břemene a vahadla může způsobit, že překročíte jmenovitou nosnost jeřábu.

Délka a dosah

Díky členitosti v konstrukcích jak starých, tak moderních budov, zahrnující různé převisy a podhledy, může být velikost vahadla pro vaše potřeby různá.  Důležitým rozměrem je hloubka takových členitostí, která určuje, jaký dosah budete od svého vahadla vyžadovat. Vahadla společnosti KMB STAVEBNÍ SERVIS s.r.o. mají hloubku přesahu až do 4 390 mm.  

Přizpůsobení a adaptabilita

Zatímco samotná vahadla představují závěsná zařízení pod hákem pro jeřáby a jiné stroje, existují také další přídavná zařízení, která můžete pro váš projekt využít.  V naší nabídce najdete kromě vahadel speciální vakuové zvedáky určené k manipulaci několikatunových skel, robotické hlavy, nebo zasklívací roboty. Samozřejmostí jsou s tímto spojené služby včetně dopravy, pronájmu minijeřábů a jeřábníků, kteří jsou experti ve svém oboru.

 Ve společnosti KMB STAVEBNÍ SERVIS s.r.o. máme více než 23 let zkušeností s dodávkami zvedacích řešení pro naše zákazníky. Vahadla nabízejí pracovníkům způsob, jak bezpečně a efektivně zvedat břemena do podhledů, převisů a dalších míst s omezeným přístupem. Chcete-li získat další rady ohledně nejvhodnějšího vahadla pro váš projekt, kontaktujte náš tým na tel. č. +420 603 903 888.

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz