DOKÁŽEME TO, CO JINÍ NE! VOLEJTE 603 903 888

Maximalizace produktivity s vakuovými zvedáky skla – pohled na jejich všestrannost

Maximalizace produktivity s vakuovými zvedáky skla – pohled na jejich všestrannost

Vakuové zvedáky na sklo jsou základním vybavením v průmyslovém zasklívání. Vakuová zvedací zařízení nabízejí bezpečnější a efektivnější postupy zvedání, a tím maximalizují produktivitu. Tváří v tvář složitým výzvám jednotlivých projektů je důležité nabídnout pracovníkům správnou podporu, ať už prostřednictvím specializovaného vybavení, jako jsou vakuové zvedáky na sklo, nebo jinými prostředky.

Složitost instalace skla

Každý, kdo se zabývá zasklíváním vám potvrdí, že pokud jde o instalaci skla, je to často složitější, než se na první pohled může zdát. Před započetím instalace skla je třeba zvážit mnoho faktorů, protože sklo je těžké, ostré a křehké, takže se snadno se rozbije. Vnější faktory mohou instalaci skla výrazně ovlivnit, protože silný vítr a déšť způsobují, že instalace skla pomocí vahadla nebo minijeřábu se zavěšeným nebo pevně ukotveným vakuovým zvedákem není bezpečné.

Všestrannost vakuových zvedáků skla

Od doby, kdy byly vakuové zvedáky skla poprvé uvedeny do průmyslového zasklívání, se staly důležitým nástrojem pro mnoho zvedacích prací. Díky desetiletím inovací byly jejich konstrukce přizpůsobeny všem druhům zasklívání. Mnohé z nich mají nyní několikatunové maximální nosnosti (jako např. naše zvedací zařízení GL-CC 3500 alias Goliáš nebo GL-MG 2200 alias Chobotnice), nezávislé vakuové okruhy, nastavitelná výsuvná ramena, přísavné talíře nejen pro plochá, ale také pro zakřivená skla, ať už konkávní nebo konvexní a další. Díky mnoha funkcím, které jsou u moderních vakuových zvedáků k dispozici, je můžete používat v celé řadě jedinečných projektů.

Moderní architektura a zasklívání

Různé typy architektonických řešení představujících instalaci několikatunových plochých nebo zakřivených skel, případně skel industriálních a členěných, vyžadují zařízení, která jsou specializovaná a reflektují vaše potřeby, ať už instalujete okna na mrakodrapech nebo v kostelech. To znamená, že v závislosti na projektu mohou být nezbytné bezpečné a spolehlivé zvedáky s dálkovým ovládáním, funkcemi jako je elektrické otáčení, elektrické naklápění s možností uzamykatelnosti v různých stupních, kompaktní a modulární konstrukce, upozornění na nízký podtlak apod.  

Zasklívání v interiéru

Vakuové zvedáky lze používat s minijeřáby UNIC v interiérech, do citlivých prostředí můžete použít minijeřáby s elektrickým pohonem s nulovými emisemi. Můžete instalovat skleněné příčky nebo estetické skleněné prvky v rodinných domech, kancelářských prostorách, maloobchodních centrech a jiných obytných budovách. Při zařizování interiérů lze využít přesnost a bezpečnost, kterou vakuové zvedáky skla poskytují.

Maximalizace produktivity ve výrobě

Před zavedením vakuových zvedáků skla pracovníci ve výrobě často přemisťovali skla ručně nebo používali jiné, méně efektivní vybavení. Výrobní provozy, které pracují se skleněnými tabulemi nebo výrobky, jako jsou stolní desky, zrcadla a skleněné komponenty, mají z možností vakuových zvedáků skla obrovský prospěch. Pomocí vakuových zvedáků na sklo můžete automatizovat procesy, což umožní konzistentní způsob přesouvání skla a sníží únavu pracovníků, čímž se maximalizuje produktivita. Snižuje se také počet rozbitých skel, protože zvedací schopnost vakua je konzistentní a je méně pravděpodobné, že vakuový zvedák přestane sklo držet.

Přesnost a bezpečnost

Přidáním vakuového zvedáku skla do projektu, který zahrnuje manipulaci a instalaci skleněných prvků, můžete maximalizovat produktivitu a zároveň zvýšit přesnost a bezpečnost. Moderní vakuové zvedáky mají bezpečnostní prvky a při manipulaci se sklem dokáží udržet těžké sklo po dlouhou dobu. Znamená to, že sklenáři nebo pracovníci, kteří provádějí zasklívání, nemusí spěchat s co nejpřesnější instalací, aniž by se museli obávat únavy nebo možného zranění pracovníků, kteří sklo zvedají a instalují na místo. Elektricky poháněné otáčení a naklápění umožňuje dosáhnout milimetrově přesné instalacea a pokročilé  bezpečnostní funkce, jako je audiovizuální upozornění na nízký podtlak a nezávislé podtlakové okruhy zajišťují bezpečnou instalaci.

Řešení na míru pro jedinečné výzvy

Díky velkému množství vakuových zvedáků na sklo, které jsou k dispozici k pronájmu spolu s dalšími přídavnými zařízeními, je snadné najít dokonalé řešení pro jakoukoli výzvu. Ve společnosti KMB STAVEBNÍ SERVIS s.r.o. máme vakuové zvedáky na sklo, na beton, na sendvičové panely, máme modulární vakuové zvedáky s různými konfiguracemi a také volitelné příslušenství, které vám pomůže dokonale provést to, co zamýšlíte. Před započetím práce nabízíme také standardní nebo virtuální prohlídky místa, abychom mohli vybrat nejlepší metodu a zařízení pro váš projekt. Tak budete mít jistotu, že dostanete vakuový zvedák, který zvládne svou práci.

Společnost KMB STAVEBNÍ SERVIS s.r.o. je jedničkou v oblasti zvedacích prací, velkoformátového zasklívání a má více než 23 let zkušeností s dodávkami řešení pro zvedání skla a jiných materiálů svým zákazníkům. Pro informace o výběru nejlepšího vakuového zvedáku skla nebo jiných materiálů jako je beton, plech, panely apod. a odborné poradenství kontaktujte dispečink na tel. č. +420 603 903 888.

 

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz