DOKÁŽEME TO, CO JINÍ NE! VOLEJTE 603 903 888

3 scénáře, kdy můžete potřebovat použít minijeřáb UNIC

3 scénáře, kdy můžete potřebovat použít minijeřáb UNIC 

Jeřáby mají nejrůznější využití ve stavebnictví i mimo něj. Hlavním účelem jeřábu je zvedat těžká břemena z bodu A do bodu B. To může znamenat přenášení břemen po staveništi, zvedání břemen do vyšších poloh nebo jejich spouštění na zem či do nižších úrovní. Některé jeřáby jsou pro tyto úkoly vhodnější než jiné, stejně jako pro různé terény.

Naše řada minijeřábů disponuje velkou zvedací silou na malém prostoru. Mnoho typů jeřábů, které dodáváme, má různé specifické vlastnosti vhodné pro různé typy prací. Například náš japonský pavoučí minijeřáb je dokonale kompaktní a na svou velikost velice silný. Tento jeřáb je ideální pro použití ve stísněných prostorech vyžadujících velkou sílu. Nicméně naše minijeřáby na pásovém podvozku se hodí zejména do těžkého terénu a snadno přenášejí náklady po staveništi, které je ve většině případů plné různých překážek, což pro minijeřáb UNIC nepředstavuje žádný problém. Díky variabilně nastavitelným patkám lze minijeřáb rozpatkovat dle aktuálních potřeb na místě práce.

Jeřáby jsou skvělé pro instalaci skel

Sklo je často nutné instalovat na těžko přístupných místech, například ve vyšších patrech budovy. Díky vakuovým zvedákům KMB STAVEBNÍ SERVIS s.r.o., které jsou umístěny pod hákem, můžete snadno použít naše minijeřáby k přesné instalaci skel, oken, posuvných skleněných dveří nebo skleněných fasád.  Jeřáby a vakuové zvedáky na sklo lze použít společně s dalšími přídavnými zařízeními pod hákem, případně lze jedno z našich vahadel, aby bylo dosaženo co nejpřesnějšího umístění.

Jeřáb pro ochranu před povodněmi

V průběhu let byly naše mini jeřáby použity v mnoha projektech protipovodňové ochrany a v okolí vodních ploch. Díky kompaktním rozměrům našich minijeřábů se na ně lze spolehnout při práci ve stísněných prostorech a podél vodních ploch, kde může být nosnost půdy slabší. Díky jejich robustnosti   je lze využít i při zvedání těžkých nákladů a zároveň se vejdou do těžko přístupných prostor.

Minijeřáby, letectví a letiště

Vzhledem k velikosti letadel, vrtulníků a jejich skladovacích budov není překvapením, že jsou jeřáby často potřeba pro pomoc při jejich opravách a údržbě. Vhodným výběrem miniaturních jeřábů, které pomáhají při této činnosti, je personál letiště schopen snadno provádět veškerou potřebnou údržbu. Používání minijeřábů může snížit náklady, protože není třeba používat rozměrný větší jeřáb, který zabírá místo a může se s ním špatně manévrovat.

Pro všechny vaše zdvihací potřeby, ať už jsou kdekoli, mohou minijeřáby společnosti KMB STAVEBNÍ SERVIS odvést výbornou práci. Naše minijeřáby jsou schopny zvednout až 10 tun a mají minimální šířku do 595 mm.  Jako jednička v oblasti zvedacích řešení vám pomůžeme najít minijeřáb, který bude vhodný pro vaše potřeby. Chcete-li si o pronájmu našich jeřábů promluvit s naším týmem, kontaktujte nás telefonicky na +420 603 903 888.

 

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz