DOKÁŽEME TO, CO JINÍ NE! VOLEJTE 603 903 888

Cesta do GGR - objevování nejmodernějších minijeřábů

V rámci snahy o inovace a odhodlání zůstat na špičce v oboru minijeřábů se naše společnost, prodejce japonských minijeřábů UNIC, nedávno vydala na průzkumnou cestu do Velké Británie. Naším cílem bylo sídlo našeho hlavního prodejce (master dealer), společnosti GGR Group, které se nachází v Haddenhamu.

Hlavním cílem naší návštěvy bylo seznámit se zblízka s nejnovějším přírůstkem do působivé řady minijeřábů UNIC, modelem UNIC-325, který je napájen lithiovými bateriemi. Tento špičkový minijeřáb vyvolává v oboru značný rozruch a my jsme se chtěli přesvědčit o jeho schopnostech na vlastní oči. Cesta nebyla jen o minijeřábu UNIC-325. Šlo o komplexní prohlídku a vyzkoušení  řady minijeřábů vybavených hydraulickými krakorci.

Po příjezdu do společnosti GGR v Haddenhamu jsme byli vřele přivítáni a s očekáváním jsme vcházeli do haly, kde už byly připraveny slibované novinky. V hale byly k vidění téměř všechny modely výrobní řady minijeřábů UNIC, z nichž každý byl pečlivě navržen a zkonstruován tak, aby splňoval neustále se vyvíjející požadavky stavebního a zdvihacího průmyslu. Kompaktní a elegantní UNIC-325 alias „pop-up crane“ nás okamžitě zaujal svými působivými specifikacemi a pokročilými funkcemi.

Během naší návštěvy nám odborníci ze společnosti GGR poskytli detailní informace o jedinečných schopnostech minijeřábu UNIC-325 a předvedli nám jeho hydraulický krakorec a jedinečný vysouvací sloup v akci. Přesnost a efektivita těchto strojů nás utvrdila v důvěře ve výjimečné technické schopnosti společnosti Furukawa, která vyrábí minijeřáby UNIC a ve strategické partnerství, které sdílíme se skupinou GGR Group.

Kromě modelu UNIC-325 jsme si také prohlédli modely UNIC-295 a UNIC-546, které už dávno dobře známe, jelikož je máme ve svém strojovém parku a nabízíme je jak k pronájmu, tak k prodeji. Tyto byly ovšem pro nás nové, jelikož byly osazeny hydraulickými krakorci, zvyšujícími všestrannost a přizpůsobivost, která definuje celou výrobní řadu minijeřábů  UNIC. Zejména hydraulické krakorce představují takovou úroveň flexibility, která otevírá nové možnosti v náročných pracovních prostředích.

Naše návštěva v GGR v Haddenhamu byla nejen přehlídkou nejmodernějších strojů, ale také příležitostí k posílení našich vztahů s naším master-dealerem - hlavním prodejcem. Výměna znalostí, společné diskuse a praktická práce s minijeřáby vytvořily synergii, která bude nepochybně přínosem pro naše zákazníky doma.

Když přemýšlíme o této obohacující zkušenosti, je jasné, že závazek společnosti Furukawa a GGR k inovacím se shoduje s naším posláním poskytovat našim zákazníkům nejlepší možná řešení na trhu. UNIC-325 a další minijeřáby UNIC vybavené hydraulickými krakorci nejsou jen stroje; představují novou éru efektivity a přesnosti zdvihacích operací.

Naše cesta do společnosti GGR v Haddenhamu byla více než jen návštěvou - byla důkazem síly našeho partnerství, společné snahy o dokonalost a společné vize poskytovat našim zákazníkům bezkonkurenční kvalitu. Zůstaňte s námi a sledujte zařazení těchto špičkových minijeřábů do naší nabídky, protože díky zvyšování standardů a definování nových možností ve světě zdvihacích strojů, jsme schopni uspokojovat vaše potřeby.

Prodej minijeřábů: Tamara, tel.č. +420 733 194 525

Pronájem minijeřábů: dispečink, tel.č. +420 603 903 888

 

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz