DOKÁŽEME TO, CO JINÍ NE! VOLEJTE 603 903 888

Pásové minijeřáby – kompaktní zvedací řešení pro vnitřní projekty

Pásové minijeřáby – kompaktní zvedací řešení pro vnitřní projekty

Ve světě stavebnictví mají inovace často podobu kompaktních zvedacích řešení, která maximalizují efektivitu, aniž by obětovaly výkon. Jak jsme se v průběhu let ve společnosti KMB STAVEBNÍ SERVIS s.r.o. naučili, větší neznamená vždy lepší a někdy spočívá řešení v malých, ale výkonných jeřábech, které pronajímáme a prodáváme. Na mnoha místech v České republice nejsou externí ani interní podmínky na zakázkách uzpůsobeny pro umístění větších strojů a kde naše kompaktní stroje, schopné pracovat ve stísněných a nerovných terénech nacházejí své využití.

Jedny z nejnáročnějších projektů pro jeřáby a zvedací práce mohou představovat vnitřní prostory, a to z důvodu omezeného prostoru, nutnosti zachování čistého prostředí a potřeby naprosto přesných pohybů. U takových projektů je potřeba stroj, který zvládne vše. Jeřáb, který dokáže poskytnout zvedací sílu, kompaktní rozměry a snadnou ovladatelnost, se může zdát vzácností, ale s pásovým minijeřábem společnosti KMB STAVEBNÍ SERVIS s.r.o. toho můžete dosáhnout. Pro práci v citlivém prostředí vám poskytneme UNIC-095 ECO s bateriovým pohonem, a tedy s nulovými emisemi.

Zvedací práce v interiéru představují výzvu

Vymyslet způsob, jak zvládnout zvedací projekty uvnitř budov, bylo ve stavebním průmyslu vždy oříškem. Takové práce velmi často vyžadují řešení ve formě strojů, které jsou kompaktní, lehké a snadno manévrovatelné, aniž by byla obětována zdvihací síla. Otázka zní: jak to vyřešit?

Seznamte se s pásovým minijeřábem

Pásové minijeřáby jsou kompaktní mobilní jeřáby, které nabízejí agilitu a sílu pro řadu náročných projektů. Jestliže umístíte tyto minijeřáby na stavbu, můžete využít jejich jedinečný benefit, a to jsou menší rozměry, které jim umožňují vtěsnat se a pracovat ve stísněných prostorách. Tady nehrozí, že byste byli omezeni nízkou maximální nosností stroje, jelikož nosnost minijeřábů je impozantní, v porovnání s malým prostorem, v jakém jsou schopni pracovat.

Kompaktní konstrukce

Nabídka stroje s jedinečnou schopností vejít se do stísněných prostor, zjednodušuje mnoho stavebních projektů uvnitř budov. Snižuje nutnost provádět složité úpravy jen proto, aby byl zajištěn přístup do těchto objektů. Minijeřáb se vejde do standardních otvorů a díky nižší hmotnosti je méně pravděpodobné, že způsobí poškození konstrukce podlahy. Naše pásové minijeřáby často pracují v patrech a na střechách. Jsou malé, což představuje výhodu i pro jejich transport. Můžete s nimi projíždět úzkými ulicemi v centrech měst, proplétat se klikatými ulicemi, a přitom poté na staveništi provádět zvedací práce s jistotou.

Přesné manévrování

Minijeřáby na pásovém podvozku jsou díky svým malým rozměrům skvělé nejen pro manévrování na náročném terénu, ale mají také pokročilé funkce speciálně pro tento účel. Jsou určeny pro téměř každý typ terénu. Pásové minijeřáby mají robustní pásy, které pomáhají stroji v plynulém pohybu. Uživatelsky přívětivé ovládání, které tyto jeřáby nabízejí, umožňuje snadno provádět řízené pohyby v ostrých zatáčkách a ve stísněných prostorech, a to buď pomocí pák nebo prostřednictvím dálkového ovládání.

Snížení rušivých vlivů

Vzhledem k velikosti minijeřábů na pásovém podvozku není většinou nutné pro zvedací projekt žádat o zábory, což uvolňuje prostor na vozovkách a v budovách a umožňuje pokračovat v běžném životě v okolí stroje. Snadnost přístupu, které tyto stroje umožňují, také znamená, že se na stavbu dostanou mnohem rychleji a mohou často provádět úkoly efektivněji.

Společnost KMB STAVEBNÍ SERVIS s.r.o.  jako průkopník v oblasti stavebních inovací využívá potenciál minijeřábů pro řešení široké škály projektů v interiérech i exteriérech. Od instalace strojů ve stísněných výrobních podmínkách až po manipulaci s delikátním materiálem v muzeích – naše zkušenosti z každodenní práce s pásovými minijeřáby UNIC z nás činí jedničku v této oblasti v České a Slovenské republice. Zavolejte na dispečink + 420 603 903 888 a promluvte si s naším specializovaným týmem o nejlepších zvedacích řešeních pro váš projekt.

 

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz