DOKÁŽEME TO, CO JINÍ NE! VOLEJTE 603 903 888

KMB stavební servis z ptačí perspektivy

KMB STAVEBNÍ SERVIS s.r.o.: pohled na depo Všechromy z výšky

Představujeme vám depo Všechromy společnosti KMB STAVEBNÍ SERVIS s.r.o., pohled z výšky, který odhaluje transformaci starého statku v moderní středisko pro techniku a servis.

Historie rekonstrukce

V roce 2019 firma KMB STAVEBNÍ SERVIS s.r.o. zakoupila opuštěný statek v obci Všechromy ve Středočeském kraji. S respektem k dobové architektuře první poloviny 20. století firma zahájila postupnou rekonstrukci tohoto sešlého objektu. Dříve měla depo formou pronájmu v průmyslovém areálu v Horních Počernicích, nyní má své vlastní středisko techniky v malé obci Všechromy, ve výborné dostupnosti 15 km od dálnice D1, výjezd Strančice, Velké Popovice.

Multifunkční areál

Tento link vás zavede přímo do srdce KMB STAVEBNÍ SERVIS s.r.o. - zde se nachází moderní kanceláře, dispečink, sklady minijeřábů, vakuové a zvedací techniky, a kompletní servisní zázemí. Multifunkční charakter areálu zajišťuje efektivitu a plynulost všech procesů.

Servis na prvním místě

Depo Všechromy společnosti KMB STAVEBNÍ SERVIS s.r.o. neslouží jen ke skladování strojového parku. Pravidelné inspekce minijeřábů a vakuových zvedacích zařízení, které společnost provádí jak u svých strojů, tak pro zákazníky,  zajišťují maximální bezpečnost a spolehlivost veškeré techniky.

Virtuální prohlídka z ptačí perspektivy

Proleťte se nad depem Všechromy pomocí naší virtuální prohlídky a uvidíte, jak tato lokalita propojuje historii s moderním inženýrstvím. Nebo se můžete přijet podívat a přesvědčit se o kvalitě strojů a služeb, které nabízíme, na vlastní oči. 

Pronájem: +420 603 903 888

Servis: +420 775 089 953

Děkujeme společnosti www.viewcz.com za úžasnou spolupráci a tvorbu fotek a videí.

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz