DOKÁŽEME TO, CO JINÍ NE! VOLEJTE 603 903 888

Instalace velkoformátových skel na Bořislavce minijeřábem UNIC

Kancelářské a obchodní centrum Bořislavka je jedním z korálků na dlouhé šňůře velkých pražských budov, které jsme zasklívali. Při projížďce Prahou máme příjemný pocit z dobře vykonané práce, když doslova na každém rohu narážíme na architektonické skvosty, na nichž jsme pracovali.

Kromě Bořislavky je to například The Flow building na Václavském náměstí, Rustonka v Karlíně, Green Point, Westfield Chodov, dům DRN na Národní třídě, Strakova akademie, Senát ČR, OC Nový Smíchov, Bílá labuť, administrativní centrum Aviatica, Back Stage Hotel u O2 Arény, V Tower a mnoho dalších.

Naší specialitou je velkoformátové zasklívání, tedy instalace velkých skel, oken, HS portálů nebo zavěšování skleněných fasádních prvků. Vlastníme kompletní výrobní řadu japonských minijeřábů UNIC, které disponují nosností od 1 do 10 tun. Jedná se o kompaktní stroje, proto jsou ideální volbou pro práci na staveništích s nedostatkem prostoru a s potřebou zvedacích prací s velkými nosnostmi. Minijeřáby jsou zároveň lehké a mohou tedy pracovat i v patrech nebo na střechách. Nezbytným pomocníkem pro zasklívání jsou vakuová zvedací zařízení s nosností až 3 500 kg a další vakuová a manipulační technika. Neocenitelnou přidanou hodnotou jsou bezesporu naši zkušení jeřábníci, kteří při své každodenní práci ukazují, že dokáží to, co jiní ne. 

Podívejte se na instalaci skel na Bořislavce jedním z našich minijeřábů UNIC. Z fotek je rovněž patrné, proč se těmto strojům říká pavoučí minijeřáby.  

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz