DOKÁŽEME TO, CO JINÍ NE! VOLEJTE 603 903 888

Rozšíření nabídky manipulační a vakuové techniky

Začátkem ledna 2022 jsme se s nákladním autem a dodávkou s vozíkem vydali na cestu do Německa k našemu doporučenému dodavateli, společnosti Wirth. Jeli jsme si vyzvednout výrobky objednané v minulém roce. Jejich výroba byla z mnoha důvodů opožděna, a proto jsme se již nemohli dočkat, až je přivezeme a rozšíříme naši nabídku manipulační a vakuové techniky.

KMB spolupracuje s firmou Wirth již mnoho let, každoročně u nich investujeme do nových strojů přes sto tisíc EUR. Naše spolupráce je specifická v tom, že ve Wirthu jsou schopni pro nás vyrobit nejen standardní stroje, ale především stroje na míru, které dokonale vyhovují našim potřebám, respektive stále se zvyšujícím požadavkům v oblasti velkoformátového zasklívání. V takových případech se jedná o prototypy, které je někdy nutno po testovacím provozu upravit nebo pozměnit. Právě na takovou úpravu jsme do Wirthu poslali v minulém roce naše vakuové zvedací zařízení GLCC 3500 alias Goliáše, s nosností 3 500 kg, jak již název napovídá. Goliášovi přibyl nový motor a byly provedeny další změny, které přispějí k hladkému zasklívání skel velkého formátu a váhy až do 3,5 tuny.

Kromě Goliáše jsme si ve Wirthu vyzvedli vahadlo o nosnosti 1 000 kg a 8 vakuových zvedacích zařízení o různých nosnostech v rozsahu 300 – 1 200 kg s různými typy ovládání.  

Vahadlo s maximálním pracovním zatížením 1000 kg rozšiřuje naše dosavadní portfolio vahadel, které čítá vahadla o nosnosti 850 kg a 5000 kg. Vahadla v kombinaci s vakuovými zvedacími zařízeními jsou ideálními nástroji k zasklívání pod převisem.

Některá z vakuových zvedací zařízení, která jsme přivezli, mají kromě háku i pevné připojení na vahadlo, tzn. že mohou být buď zavěšeny na minijeřáb nebo vahadlo nebo mohou být na vahadlo pevně připojeny.  

Jsme rádi, že můžeme vyhovět stále se zvyšujícím potřebám našich zákazníků, a to jak na poli výběru manipulační a vakuové techniky, tak znalostmi a zkušenostmi našich jeřábníků.   S hrdostí se díváme na naši práci, kterou vidíme prakticky všude kolem nás v podobě zasklených administrativních budov, prodejních center, zavěšených skleněných fasád, umístěných kamenných soch a fontán apod.

Dokážeme to, co jiní ne.

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz