DOKÁŽEME TO, CO JINÍ NE! VOLEJTE 603 903 888

Jeřábníci KMB STAVEBNÍ SERVIS dokáží to, co jiní ne

Ve firmě KMB STAVEBNÍ SERVIS s.r.o. jsou jeřábníci klíčovými pracovníky, kteří zajišťují bezpečnou a efektivní manipulaci s minijeřáby. Kvality, které by měl jeřábník mít a kterými naši jeřábníci disponují, zahrnují:

  1. Odbornost a zkušenosti: Jeřábník by měl mít odborné znalosti o minijeřábech, jejich provozu, údržbě a bezpečnostních postupech. Zkušenosti s různými typy jeřábů jsou také důležité.
  2. Bezpečnostní povědomí: Jeřábník by měl být obeznámen s bezpečnostními předpisy a postupy. Měl by dbát na bezpečnost sebe, kolegů a okolí.
  3. Komunikace a spolupráce: Jeřábník musí umět komunikovat s ostatními pracovníky na stavbě. Spolupráce s řidiči jeřábů, stavebními inženýry a dalšími je klíčová.
  4. Pozornost k detailům: Jeřábník musí být pozorný a pečlivý. Malé nepozornosti mohou mít velké následky.
  5. Fyzická kondice: Práce s jeřáby může být náročná na fyzickou kondici. Jeřábník by měl být schopen pracovat i ve výškách a za různých povětrnostních podmínek.
  6. Flexibilita a adaptabilita: Stavební prostředí je často proměnlivé. Jeřábník by měl být schopen se přizpůsobit různým situacím a problémům.

Společnost KMB STAVEBNÍ SERVIS s.r.o. je specializovaná na pronájem a prodej minijeřábů, vakuových zvedáků a další stavební techniky. Naši jeřábníci jsou vyškoleni a certifikováni a poskytují našim zákazníkům kvalitní, bezpečné a efektivní zdvihací práce s našimi minijeřáby UNIC a vakuovou a manipulační technikou. 

Pro pronájem volejte Evu nebo Jitku na dispečinku: +420 603 903 888

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz