DOKÁŽEME TO, CO JINÍ NE! VOLEJTE 603 903 888

Jistota a výhodné podmínky při dlouhodobém pronájmu

Technické vybavení si nemusíte pořizovat, ani když ho budete potřebovat pro dlouhodobý projekt. V tomto případě se může vyplatit dlouhodobý pronájem. Platí totiž, že čím déle si zařízení pronajímáte, tím je levnější, a to díky poklesu fixních nákladů. V případě pronájmu jsou výhody na vaší straně. Pronajmete si stroje, které jsou pravidelně kontrolovány a procházejí pravidelnými zkouškami autorizovaným revizním technikem. Poskytneme vám vlastní zkušené jeřábníky nebo provedeme kompetentní instruktáž vašim lidem, kteří budou stroje obsluhovat.

Poptávejte nyní, uděláme vám férovou nabídku. Lepší je levný pronájem než drahý nákup!

Napište nám na dispecink@kmbss.cz nebo zavolejte +420 603 903 888

Plánujete neobvyklý projekt?

Společnost KMB STAVEBNÍ SERVIS s.r.o. nabízí vše v jednom, od plánování až po realizaci. V případě složitějších projektů je prvním krokem návštěva našeho jeřábníka/technika na místě plánované zakázky. Obhlídne terén a provede vytipování vhodných strojů, popřípadě až je zpět v kanceláři, provede potřebné výpočty. V jednodušších případech jsou ve hře i virtuální prohlídky, kde je nutná spolupráce vašeho člověka na místě zakázky s naším technikem. Tito dva se spojí prostřednictvím videohovoru a náš specialista vidí místo zakázky virtuálně.  

Získejte specialisty společnosti KMB STAVEBNÍ SERVIS s.r.o. již ve fázi plánování projektu. Začněte plánovat a organizovat potřebné stroje a zařízení již od samého počátku. Nabízíme vše od plánování až po realizaci – komplexní řešení pro vás. Pomůžeme vám vytvořit plán postupu montáže/instalace/zdvihu a pomůžeme vám formulovat možný scénář s využitím optimálních řešení, např. instalaci několikatunového skla nebo výměnu stávajících skleněných tabulí. Odborné znalosti a specializované stroje společnosti KMB STAVEBNÍ SERVIS s.r.o. otevírají jedinečné možnosti, o kterých se vám dosud ani nesnilo.   Zkušený a profesionální tým společnosti KMB STAVEBNÍ SERVIS s.r.o. je tu pro vás, aby vám poradil a pomohl. Rádi vám pomůžeme najít to správné zařízení pro váš projekt.

 

 

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz