DOKÁŽEME TO, CO JINÍ NE! VOLEJTE 603 903 888

UNIC URW-706 a vakuový zvedák CL-W pro instalaci sendvičových panelů

 UNIC URW-706 a vakuový zvedák CL-W pro instalaci sendvičových panelů

Jednička na trhu na poli zvedacích prací, společnost KMB STAVEBNÍ SERVIS s.r.o., se nedávno podílela na vertikální instalaci sendvičových panelů na plášti skladovací budovy. Zákazník chtěl obložit velkou skladovou halu sendvičovými panely a obrátil se na nás s požadavkem na provedení hladké a přesné vertikální instalace panelů. Okolí stavby bylo vcelku svažité, což vyžadovalo jeřáb, který je schopen pracovat na nerovném povrchu.

Na základě obhlídky vytipovali naši dispečeři minijeřáb UNIC-706  a vakuový zvedák Righetti CL-W na sendvičové panely.

Víceúčelový URW-706 má neuvěřitelně kompaktní rozměry, které jsou v nepoměru k jeho výkonu při zvedání těžkých břemen. S maximální pracovní výškou zdvihu 19,5 m má tento jeřáb dosah a přesnost potřebnou pro tento zdvih. Jeřáb 706 je vybaven robustními pásy, které jsou ideální i pro zdolávání nerovného terénu a stoupání až ±20˚.

Ke zvedání panelů jsme použili speciální, dálkově ovládaný vakuový bateriový zvedák CL-W s nosností 375 kg. Tento zvedák má 1 přísavnou desku o rozměrech 500 x 1000 mm, která je rozdělená do 4 oblastí, aby byl zaručen dvojitý vakuový okruh. Podtlakový zvedák CL-W je napájen dobíjecími bateriemi, které lze v případě potřeby snadno vyjmout a vyměnit, což je na stavbě ideální, jelikož nehrozí žádné prostoje.  Stav baterií signalizuje řídící jednotka, která obsluhu informuje o nutnosti dobití pomocí audiovizuálního alarmu.

Systém otáčení a naklápění o 90°, nezbytný při montáži stěnových panelů, usnadňuje jejich instalaci. Tento model je také vybaven odnímatelným závěsem pro snížení výšky pod hákem a usnadnění práce i v situacích s nízkými stropy.

Společnost KMB STAVEBNÍ SERVIS s.r.o. často poskytuje vybavení a kompletní smluvní zdvihy v oblasti instalace obkladů a střešních krytin. Díky řadě jeřábů a zvedacích zařízení, která jsou k dispozici k pronájmu, vám můžeme poskytnout řešení na poli zvedacích prací pro mnoho stavebních a konstrukčních projektů a potřeb. Kontaktujte nás zde a zjistěte, jak vám můžeme pomoci.

Dispečink: +420 603 903 888

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz