DOKÁŽEME TO, CO JINÍ NE! VOLEJTE 603 903 888

Mini jeřáb UNIC 547 zasklívá v Brně s robotickou hlavou

Mini jeřáb UNIC 547, který dosáhne do výšky až 18,6 metru, přesto ve složeném stavu projede garážovými vraty, lehce manipuloval v centru Brna s nadrozměrným sklem o rozměrech 6m x 1,5m.
Osazení skel zvládl za pomocí vakuové přísavky na sklo - robotické hlavy UMC600, což s podivem sledovali kolemjdoucí.
Přísavka "Robotická hlava" byla vybráno proto, že sklo bylo vsunuto hlouběji do fasády a v případě manipulace s "běžnou" visící" přísavkou by mohlo dojít k poškození fasády nad sklem.

Robotická hlava je zařízení určené pro zvedání a manipulaci s velkoformátovým sklem, zejména pro zasklívání skrz rám, tj. „zevnitř ven“ a naopak. Max. nosnost hlavy je 600 kg. Díky výložníku jeřábu, na kterém je hlava nainstalována můžete bez problémů zasklívat pod převisem, na balkonech a jiných problematických místech. Ve všech třech osách ovladatelná přísavka na sklo je napájena nezávisle ze své baterie usazené na výložníku jeřábu UNIC. Má dvourychlostní elektrické ovladače, které umožňují jemnější usazení skleněných tabulí do rámu. Přísavka i minijeřáb jsou ovládány pomocí dálkových radiových ovládání. UMC600 lze zavěsit i na hák jeřábu.

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz