DOKÁŽEME TO, CO JINÍ NE! VOLEJTE 603 903 888

Minijeřáby UNIC na cestě do druhohor

Minijeřáby UNIC na cestě za dinosaury do druhohor v Dinosauria Museum Praha

Dinosauria Museum Praha, ukryté v srdci outletového a zábavního komplexu POP Airport, není pouhým muzeem. Je to cesta zpět v čase, do doby, kdy vládli obři, a kde návštěvníci zažívají dobrodružství nevídaného rozsahu tváří v tvář dinosaurům v moderním interaktivním světě. A za tímto ohromujícím zážitkem stojí nejen pravěcí giganti, ale také technologický div – japonské minijeřáby UNIC.

Naše společnost, jako autorizovaný dealer UNIC mini-jeřábů, se chopila příležitosti stát se nedílnou součástí tohoto revolučního projektu. Srdcem naší operace byl zkušený jeřábník Martin Beníček a jeho věrný parťák – pásový mini-jeřáb UNIC-095 ECO. V interním prostředí muzea nelze používat standardní stroje produkující CO2, proto jsme do projektu nasadili náš „zelený“ UNIC-095 ECO s nulovými emisemi, který je ideální pro práci v citlivých prostředích.

Naším úkolem byla instalace nového exponátu, opravdové kostry dinosaura Edmontosaurus Annectens v hodnotě 70 milionů českých korun, což byl nesmírně důležitý úkol, který jsme přijali s pokorou a zároveň s obrovským nadšením. Naše předchozí zkušenosti s prací s dinosaury nám dávaly jistotu, že jsme na tento významný speciální úkol připraveni. V minulosti jsme totiž  instalovali dinosauří exponáty jak v tomto Dinosauria Museum Praha, tak na střeše obchodního domu Harfa v Praze, a rovněž jsme se podíleli na projektu Dino Parku v Maďarsku.

Nyní jsme se vrátili "na místo činu". Práce s dinosaury nám není cizí a my jsme hrdí, že jsme mohli přispět k vytvoření jedinečného zážitku pro návštěvníky Dinosauria Museum Praha. Společně jsme překonali obří překážky a ukázali světu, že kombinace technologie a historie může vyústit v něco úžasného.

https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/edmontosaurus-vystava-dinosauri-kostra-paleontologie-stepan-picha.A240319_083340_domaci_pitt

 

 

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz