DOKÁŽEME TO, CO JINÍ NE! VOLEJTE 603 903 888

Nové MINIJEŘÁBY UNIC k uspokojení potřeb našich zákazníků

V našem strojovém parku máme téměř 4 desítky minijeřábů UNIC, nicméně vzhledem ke vzrůstajícímu počtu poptávek jsme museli náš strojový park opět rozšířit. Tentokrát jsme si pořídili 3 nové krásné červené pavoučí pásové mini jeřáby, jejichž charakteristiku najdete níže.

 

UNIC URW-245 – PAVOUČÍ MINI JEŘÁB

Nosnost: 2,4 t x 1,5 m

Nový mini jeřáb UNIC 245 si zachovává všechny výhody menších modelů UNIC včetně kompaktní šířky 600 mm, délky 2 150 mm a šířky pásů 150 mm, ale zároveň se může pochlubit zdvihem o síle 2,4 tuny.

Tento malý jeřáb je schopen pracovat v oblastech běžně nepřístupných standardním jeřábům, například v interiérech nebo mezi podlažími, snadno vjede dovnitř standardními dveřmi nebo se může dopravovat výtahem bez nutnosti demontáže. Obsluha jeřábu je díky rádiovému dálkovému ovládání flexibilnější, umožňuje lepší viditelnost, dodržování bezpečné vzdálenosti a přesné umístění nákladu.

 

UNIC URW-295 – PAVOUČÍ MINI JEŘÁB

Nosnost: 2,9 t x 1,4 m

UNIC 295 je univerzální, výkonný a kompaktní, nastavuje laťku v oblasti přesného strojírenství a představuje bezkonkurenční zvedací techniku. Výložník o rozměru 8,65 m poskytuje maximální výšku zdvihu 8,8 m, zatímco volitelný krakorec poskytuje dosah o dalších 1 500 mm.

Díky modernímu bezpečnostnímu systému Lift-Smart obsahuje UNIC URW-295 indikátor bezpečného zatížení, který zabraňuje provozu jeřábu mimo jeho bezpečný pracovní prostor. UNIC URW-295 se používá pro širokou škálu činností, od stavebních prací a údržby zařízení, až po montáž ocelových konstrukcí, instalaci opláštění, údržbu železnic apod.

 

UNIC URW-095 – PAVOUČÍ MINI JEŘÁB

Nosnost: 0,995 t x 3,5 m

UNIC 095, dokonalý stroj pro zvedací práce ve stísněných prostorách, má díky své šířce 600 mm a lehkému rámu přístup skutečně do všech oblastí. Model UNIC URW-095, který se může pochlubit téměř jednou tunou zvedací síly a bezkonkurenční výškou zdvihu až 8,8 m, je jedním z nejpopulárnějších mini jeřábů v tomto odvětví.

Díky své univerzální konfiguraci patek může mini jeřáb UNIC - 095 pracovat na nerovném povrchu a na svazích, přičemž pásy umožňují jeřábu jízdu po nerovném terénu, a dokonce šplhat po schodech. Moderní bezpečnostní systém Lift-Smart mini jeřábu UNIC - 095 zahrnuje ochranu proti převržení s audiovizuálními výstražnými signály. Pro URW-095 je k dispozici Volitelný hák pro nízkou světlost 300 kg a hák pro nízkou světlost a krakorec 700 kg jsou ideální pro zvedání pod podhledy a převisy.

 

KMB STAVEBNÍ SERVIS s.r.o. poskytuje při nákupu minijeřábu UNIC vynikající služby následné péče a náš technický tým nabízí údržbu, opravy, servis a testování. Dodáváme rovněž originální náhradní díly pro všechny typy našich mini jeřábů.

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz