DOKÁŽEME TO, CO JINÍ NE! VOLEJTE 603 903 888

Plastové roznášecí desky se vyplatí

Plastové roznášecí desky neboli pojezdové desky či pojezdové panely se primárně používají na pojezd těžké stavební techniky, např. našich minijeřábů UNIC. Jejich hlavním účelem je ochrana povrchu pod deskou, a tudíž úspora nákladů, které byste jinak museli vynaložit na úpravu terénu do původní podoby, obzvláště v deštivém počasí, kdy rovněž fungují jako prevence před zapadnutím strojů do bahna. Jsou rovněž vynikající ochranou obrubníků a jiných menších terénních nerovností v případech, kdy chceme docílit plynulý přejezd těžké techniky. Naši jeřábníci často používají tyto téměř nezničitelné pojezdové desky při práci v interiérech obchodních domů, rodinných domů, v administrativních centrech, v kostelech, kaplích a objektech památkově chráněných, právě za účelem ochrany povrchu při práci s těžkou technikou. V exteriérech fungují jako dokonalá ochrana trávníků a jiných porostlých ploch, které by bez použití pojezdových desek skončily těžce poničeny. Tím se logicky dostáváme k organizátorům festivalů, koncertů a jiných akcí pod širým nebem, kterým použití ochranných plastových desek ušetří spoustu práce a peněz při úpravě terénu po ukončení akcí.

V případě deštivého počasí usnadní použití pojezdových/pochozích desek i průběh akce samotné, respektive všem zúčastněným ji nezpochybnitelně zpříjemní tím, že je zbaví nutnosti brodit se blátem. Desky jsou velmi odolné a pružné a jejich možnosti použití jsou nepřeberné. Můžete je použít jako podložky ve stáních pro hospodářská zvířata, a fungují velmi dobře i jako pochozí povrch ve stájích před jednotlivými stáními, jelikož se velmi snadno udržují. Desky jsou vyrobeny z recyklovatelného materiálu, jsou pružné, odolné a přitom lehké, omyvatelné a voděodolné, nereziví, nehnijí, jsou téměř nezničitelné a tím, že roznášejí váhu nákladu na větší plochu, zabraňují poškození povrchu pod nimi. Mohou být hladké, s Vaším vyraženým logem nebo s protiskluzovým povrchem v různých dezénech a velmi snadno se spojují pomocí klipu. Tento kvalitní produkt je jednoznačně „value for money“.

 

Testováno na nejvyšší bezpečnost 

Aby bylo zajištěno, že použití plastových roznášecích desek bude vždy bezpečné, byly podrobeny tlakovým testům ve VKC (zkušebním centru plastových materiálů). Tlakový test byl prováděn v rozsahu 2000 N až 18 000 N soustruhovým vřetenem o průměru 20 mm. Vřeteno začalo na podložkách při tlaku 10 000 N zanechávat lehce viditelnou stopu. Podložky tedy dokáží bez problémů vydržet tlak 25 N/mm2 bez jakéhokoliv poškození.

 

 

 

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz