DOKÁŽEME TO, CO JINÍ NE! VOLEJTE 603 903 888

Velkoformátové zasklívání s minijeřáby UNIC

Japonské minijeřáby UNIC, rovněž známé jako pavoučí jeřáby, jsou díky jejich výjimečným vlastnostem využívány pro práci ve stísněných prostorách a nerovných terénech v exteriérech a interiérech. 

Tyto kompaktní pásové mini jeřáby jsou extrémně populární v oblasti velkoformátového zasklívání. V naší strojní flotile, čítající mimo jiné několik desítek minijeřábů, jich několik každý den realizuje zakázky spojené s instalací oken, výloh, zakřivených skel, HS portálů nebo se zavěšováním skleněných prvků na fasádách budov v České republice i v zahraničí. Moderní architektura si při úrovni současných stavebně-technických možností může dovolit navrhovat velké prosklené plochy nebo celé skleněné stěny a my jsme schopni díky našemu jedinečnému technologickému vybavení instalovat skla až do váhy 3 500 kg.

Máme na našem zasklívacím kontě již několik rekordů. Instalovali jsme v České republice na náplavce Rašínova nábřeží největší sklo na světě a na Náměstí Republiky jsme osazovali fasádu administrativní budovy nejdelšími skleněnými fasádními prvky v České republice o délce téměř 10 metrů. Naši profesionální jeřábníci s mnoha lety zkušeností jsou opravdoví mistři ve svém oboru a jsou schopni s našimi minijeřáby UNIC dokázat to, co jiní ne. Zavolejte +420 603 903 888 a vyzkoušejte naše služby. Dispečeři Vám vypracují nabídku na míru a  jeřábníci Vám splní téměř každé Vaše přání v oblasti naší působnosti.

 

 

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz