DOKÁŽEME TO, CO JINÍ NE! VOLEJTE 603 903 888

Půjčovna minijeřábů Praha

KMB STAVEBNÍ SERVIS s.r.o. má za sebou více než 20letou historii. Firma se sídlem v Uh. Hradišti disponuje v České republice celkem 3 depy, což mimo jiné umožňuje úsporu nákladů zákazníkům z důvodu zkrácení vzdálenosti dojezdu na zakázku. Depa jsou strategicky rozmístěna následovně:

  1. depo Staré Město u Uh. Hradiště
  2. depo Všechromy (původně depo Praha)
  3. depo Brno

 

Pronájem minijeřábů

Do vlastního areálu ve Všechromech (D1, exit 15) firma přesídlila z pronajatých prostor v Praze – Horních Počernicích před 2 lety. V současné době je zde umístěno 80 % firemní manipulační a vakuové techniky a strategická pozice 15 km od Prahy značně snižuje náklady na dopravu pro zákazníky z Prahy a okolí. Ve Všechromech jsou pro Vás k pronájmu připraveny japonské minijeřáby UNIC, zasklívací roboti, manipulační a vakuová technika, nákladní vozy, dodávky a přepravní vozíky. Jestliže potřebujete jeřáb v Praze a okolí, ať už pro práci na velkých stavbách nebo naopak v centru hlavního města ve stísněných prostorách, strojní park depa ve Všechromech uspokojí Vaše potřeby.

Pro pronájem minijeřábů, vakuové a manipulační techniky, volejte dispečink: +420 603 903 888

Zkušení jeřábníci 

+Zkušení jeřábníci, kteří dokonale ovládají malé stavební jeřáby včetně další manipulační a vakuové techniky, participovali na stavbě většiny významných pražských administrativních, bytových či jiných projektů, namátkou např. Rustonka, Bořislavka, Green Point, Backstage Hotel, Oaks Prague, Drn, Flow Building, Florentinum, instalace skel v kobkách na náplavce Rašínova nábřeží aj.

KMB depo Všechromy

Přijeďte se podívat do depa KMB ve Všechromech, prohlédnout si strojní park, ze kterého můžete vybírat, případně můžete přivézt svůj mini jeřáb UNIC na servis, podtlakové uchopovací prostředky k revizi nebo prodiskutovat koupi minijeřábu UNIC. Zavolejte vedoucího depa Všechromy Jardu Voneše, tel. č.  + 420 775 089 953, a domluvte si schůzku.

V případě, že chcete pronajmout jeřáb s obsluhou nebo bez v celé České republice nebo v zahraničí, volejte Hynka nebo Martinu na dispečink, tel. č. +420 603 903 888. Vytvoří Vám cenovou nabídku, poradí a zrealizují vše podle Vašich představ.

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz