DOKÁŽEME TO, CO JINÍ NE! VOLEJTE 603 903 888

Vakuové přísavky na sklo

Chtěli bychom Vám představit tři typy populárních vakuových zvedacích zařízení nebo také podtlakových uchopovacích prostředků, savek či gumových přísavek na sklo.  Všechny tři níže uvedené vakuové manipulátory jsou vybaveny inovativní technologií Intelli-Grip již ve standardním vybavení. Tato inovativní bezpečnostní funkce monitoruje výkon vakuového zvedáku, provádí celou řadu diagnostik a aktuálně je zobrazuje na barevném LCD displeji. To umožňuje operátorovi identifikovat problémy jako je např. míra úniku vakua, monitoruje životnost baterie nebo zobrazuje aktuální používaný režim zvedáku. Slouží také jako diagnostický systém pro použití zařízení. Stroje s Intelli-Grip technologií zvyšují bezpečnost provozu tím, že minimalizují chyby operátora, pomáhají identifikovat další potřeby školení a přidávají další bezpečnostní prvky k zajištění bezpečného provozu. Jedná se o typy uvedené níže. Technická data a jiné detaily najdete v jednotlivých přílohách.

Gumová přísavka

Vakuová přísavka MRT2 Intelli-Grip si zachovává všechny výhody původního VZZ MT2 s další výhodou otočení o 180° (uzamykatelné ve třech polohách) pro manipulaci se sklem do optimální polohy. S vakuovým zvedacím zařízením MRT2 je manipulace se sklem bezpečná a jednoduchá díky technologii dvouokruhového vakuového systému a dvěma přísavkám pro přepravu nákladu až do váhy 135 kg.

gumové přísavky na sklo

 Vakuové zvedací zařízení MRT4 Intelli-Grip s nosností 320 kg umožňuje rotaci 360° a naklápění 90° z každé pozice je populární díky své univerzálnosti. Pomocí prodlužovacích ramen a pohyblivých podložek jsou možné nejméně čtyři konfigurace rámu, které pokryjí většinu velikostí nákladu na stavbách nebo v dílnách.

Vakuová přísavka P11104

 Vakuový zvedák P11104 Intelli-Grip s nosností do 320 kg je spolehlivý, bezpečný a odolný a je vhodný pro zvedání skla, kovů, keramiky a jiných neporézních materiálů. Je dodáván s dobíjecí baterií, takže během provozu nemusíte řešit žádné složité kabely. Při montáži skla pod podhledy nebo převisy je k dispozici také volitelný krátký hák. Model P11104 umožňuje uživatelům rychle manévrovat náklad do požadované pozice díky rotaci 180° a naklápění 90°.

 

KMB katalogovy list MRT2-Intelli-Grip technická specifikace

KMB katalogovy list MRT4-Intelli-Grip technická specifikace

KMB katalogový list P11104-Intelli-Grip technická specifikace

 

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz