DOKÁŽEME TO, CO JINÍ NE! VOLEJTE 603 903 888

Vakuové zvedáky Righetti k pronájmu a prodeji v KMB

V minulém roce jsme navštívili veletrh Glasstec, na kterém ředitele KMB STAVEBNÍ SERVIS Jiřího Šubrta zaujaly vakuové zvedáky italské společnosti Righetti Sollevamenti. Tato firma je na trhu přes 20 let, což máme společné, a po tuto dobu navrhuje, vyvíjí a vyrábí vakuová zvedací zařízení, ve kterých se odráží spojení italské řemeslné dovednosti, globální vize a průmyslové produktivity. Z malé dílny se firma rozrostla do dnešních více než 3500 m2 vyhrazeného prostoru, kde jsou umístěny prodejní kanceláře, konstrukční kancelář a výrobní dílny a kde nás přivítali a umožnili nám vhled do jejich výroby, zkrátka udělali nám skvělou exkurzi. Paní Olga Kaliska nás seznámila s manželem a zároveň majitelem firmy, panem Righetti, a poté nám vysvětlovala typy a způsoby použití jednotlivých vakuových zvedáků, a s malou přestávkou na výbornou pizzu se nám věnovala celý den. Seznámili jsme se rovněž s ostatními zaměstnanci, se kterými budeme v pravidelném styku v souvislosti s objednávkami a prodejními a marketinkovými aktivitami.

Do Verony k Righetti jsme si přijeli vyzvednout dva vakuové zvedáky, které jsme si krátce předtím objednali. Jedná se o vakuovou přísavku na sendvičové panely CL-W a vakuovou přísavku pro instalaci stěnových a střešních panelů CL1-6.

V procesu rozvoje a industrializace Righetti neopustili řemeslnou duši, ale posílili ji zavedením organizační struktury, což je v procesu růstu organizace nezbytné. Zkušenosti, které získali na staveništích a ve výrobním prostředí, jim pomohly a nadále pomáhají v nalézání a poskytování řešení zákazníkům, přičemž plně respektují termíny dodání.

Rostou jak doma v Itálii, tak v zahraničí, takže zeměpisné vzdálenosti nejsou limitem. Nyní si můžete usnadnit práci s vakuovými zvedáky Righetti i Vy, naši zákazníci v České republice. V rámci naší péče o zákazníky Vám poskytneme kompletní poprodejní servis ve formě údržby a oprav a mimo to i pravidelné roční prohlídky vakuových zvedáků (sestav přísavek na nosné konstrukci/traverz) za zvýhodněné ceny.

V současné době si můžete pronajmout dva výše uvedené vakuové zvedáky na sendvičové a stěnové a střešní panely, dále vakuový zvedák model VB4+4 RCMBM. Několik dalších vakuových zvedáků je na cestě a brzy je objevíte v prodejní nabídce na našich webových stránkách.

Z rukou, které jsou zvyklé na pečlivé obrábění kovů, z průmyslové organizace a ze srdce řemesla: tak vznikají zvedací zařízení Righetti. Výrobní sortiment vakuových zvedáků společnosti Righetti Sollevamenti, které Vám nyní v České republice můžeme k prodeji nabídnout, zahrnuje více než 500 modelů včetně podtlakových zvedáků pro sendvičové panely, pro manipulaci se skleněnými tabulemi, pro plechy, mramor a kámen, keramiku, plasty, stejně jako pro speciální projekty, např. vakuové zvedáky se speciálními přísavnými talíři na reliéfní sklo apod.

Pro pronájem volejte dispečink +420 603 903 888.

Pro prodej volejte manažera prodeje +420 733 194 525.

 

 

 

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz