DOKÁŽEME TO, CO JINÍ NE! VOLEJTE 603 903 888

Blog, Strana 15

"Největší mini jeřáb" UNIC 706 v kostele
Se vší pokorou a v tichosti se na svých pásech pohyboval mini jeřáb UNIC 706 v kostele Sv. Mikuláše, aby uložil bez několika kilogramů 6 tun vážící oltář o průměru skoro 2 metry, vyrobený z italského kararského mramoru.
 
Samotnému jeřábování předcházelo dokonalé prověření, že v prostoru pro pohyb a zapatkování minijeřábu, a zejména pod ním, se nenachází žádná překvapení v podobě tajných chodeb, šachet, katakomb a podobně. Poté se UNIC se svými 160cm šířky a 8 tunami vlastní váhy protáhl vstupními dveřmi kostela a po několika krocích (zapatkování) přesunul oltář na své místo. Stroj obsluhoval zkušený technik, pan Kalivoda, který s jakýmkoliv minijeřábem UNIC bez problémů usadí, s precizností sobě vlastní, jak párkilogramové sklo, tak několikatunový kamenný blok.
 
Katedrální kostel sv. Mikuláše stojí v těsném sousedství Černé věže a náměstí Přemysla Otakara II. Kostel byl původně založen jako gotický kostel již spolu s městem České Budějovice ve 13. stol.
Mini jeřáb na střeše v Bratislavě

Mini jeřáb UNIC, typ 095 s kombinovaným benzín-elektrickým pohonem, využil přední český dodavatel obvodových plášťů budov ze skla a lehkých kovů při práci v Bratislavě.
Protože práce na opláštění probíhaly několik desítek metrů níže, byl stroj "přelanován" na jednoduché lano s nosností 800kg, ale dosahem až 59,47m.
Na střechu budovy vyzdvihl tento 1950kg vážící minijeřáb věžový jeřáb.

UNIC 295 na střeše

Významnému výrobci oken a dveří pomohl mini jeřáb UNIC při usazování 650kg skel ze střechy autosalonu. Běžný autojeřáb nemohl být nasazen po celou dobu zasklívání, protože by blokoval hlavní tah Brnem.
Protože váha mini jeřábu UNIC 295 je pouze 1850kg, nebyl pro statika problém povolit pohyb tohoto stroje na střeše.
S jeřábkem manipulovala zaškolená obsluha, která měla zkušenosti s prací s tímto strojem již z minulosti. Při jeřábování technik využíval manuálního a dálkového rádiového ovládání.
Přísavky na sklo použila firma vlastní. KMB STAVEBNÍ SERVIS vám však nabízí k pronájmu i bezkabelové přísavky na sklo.

Bumasz/Budma 2012

KMB STAVEBNÍ SERVIS ve spolupráci s UNIC Cranes Europe vás zve na Mezinárodní veletrh stavebních strojů, vozidel a vybavení BUMASZ v polské Poznani.

http://www.bumasz.pl/en/

Veletrh Bumasz prezentuje nejnovější stroje, vozidla a zařízení používaná ve stavebnictví. Současně s tímto veletrhem probíhá i Mezinárodní stavební veletrh Budma 2012, na němž se bude prezentovat více než 1400 firem ze 33 zemí.

Jak bývá dobrým zvykem, i v rámci tohoto veletrhu získáte při nákupu minijeřábů UNIC a bezkabelových přísavek, pořízených na veletrhu nebo v době jeho trvání, výraznou slevu.

Přijďte nás navštívit do pavilonu 7A ve dnech 24.-27.1.2012 a vyzkoušejte si co minijeřáb dokáže při manipulaci ve stísněném prostoru, třeba pomocí dálkového rádiového ovládání.

Mini jeřáb UNIC / Značkové oblečení CAT

Úspěšná akce japonského výrobce mini jeřábů UNIC se znovu opakuje.

Využijte mimořádných cen pavoučích mini jeřábů a jako součást dodávky získáte značkové pracovní oděvy Caterpillar, dle vlastního výběru, v hodnotě až 10.000,- Kč.

Součástí každého mini jeřábu UNIC je dálkové rádiové ovládání.

Více informací naleznete zde, nebo na tomto odkazu:
http://www.kmbss.cz/pdf/jeraby_nabidka.pdf

 

Investujte do zefektivnění vašich činností. Nabídněte vašim zákazníkům rychle, přesně a bezpečně provedenou práci.

 

Akce je platná pouze do 9. prosince s podmínkou odebrání stroje do vánoc, resp. konce roku 2011. Pouze omezené množství strojů je dáno k dispozici za tyto ceny. Více informací o cenách a termínech dodání získáte na našich kontaktech.

Další mycí rampa na stavby, skládky

Rozšířili jsme množství myček kol k pronájmu o další kus.

Potřebujete-li opláchnout kola a podvozky náklaďáků před výjezdem ze stavby, skládky a podobně, pronajměte si myčku Top 4m2.

Jde o oblíbenou roštovou myčku, kterou vám dovezeme na stavbu na jednom autě a po její kompletaci, připojení, BEZ STAVEBNÍ PŘÍPRAVY, a napuštění přes ni ihned můžete posílat auta.

Při dešti vymýváte bahno, za sucha zkrápíte prach.

Instalací myčky splníte levněji a pohodlněji podmínky stavebního povolení na čistotu aut vyjíždějících ze stavby.

Myčku lze přepravovat na jednom 12m návěsu (i pod plachtou).

KMB STAVEBNÍ SERVIS je dlouholetým výrobcem a pronajimatelem mobilních mycích ramp. V případě vašeho zájmu o pronájem, nákup nebo výrobu i atypické myčky se na nás, prosím, kdykoliv obraťte.

Mini jeřáby UNIC slaví tisící URW-295 na výstavě APEX

UNIC Cranes Europe, specializovaný dodavatel pavoučích mini jeřábů určených pro zvedání ve stísněných pracovních prostorech, bude slavit na výstavě APEX výrobu svého 1000. mini jeřábu UNIC URW-295.

APEX, je mezinárodně uznávaná výstava, kde více než 100 vystavovatelů bude prezentovat své stroje a zařízení usnadňující přístup. APEX se koná v nizozemském Maastrichtu ve dnech 14. - 16. září 2011. UNIC Cranes Europe na výstavě představí dva ze svých nejpopulárnějších pavoučích jeřábů, URW-295 a URW-706.

Pouze 60 cm široký, kompaktní UNIC URW-295 má nosnost 2,9 tuny a maximální pracovní rádius 8,41 m. Tyto rozměry z něj činí ideální zařízení pro zvedání v místech s omezeným přístupem, jako jsou mezipatra, átria, podzemí a místa ve stísněném prostoru. Větší URW-706 je stále jen 1,67 m široký, ale poskytuje větší nosnost (6 tun), a uplatňuje své přednosti zejména ve stavebnictví, armádě, vodní a železniční infrastruktuře a průmyslu.

UNIC Cranes Europe dodala první model URW-295 již v dubnu roku 2004 a nedávno potvrdila objednávku na tisící stroj URW-295 od výrobce Furukawa UNIC, Japonsko.

Pro další informace o UNIC jeřábech, navštivte stánek 1400 na výstavě APEX, nebo volejte svého dealera na tel.: +420 733 194 525.

Mini jeřáb UNIC na elektrický pohon

Do tunelů, pater, sklepů, provozů a uzavřených prostor si u nás nyní můžete pronajmout mini jeřáb UNIC na elektrický pohon.

Pásový mini jeřáb UNIC s kombinovaným benzínovým a elektrickým pohonem o průjezdné šířce 0,6m vám po zapatkování zvedne až 2,9 tuny a dostane hák až do 8,8 metru.

V případě koupě stroje můžete dosah mini jeřábu prodloužit až na 10,47m instalací krakorce. Krakorec lze zároveň přestavit na hák pro nízkou světlost, se kterým se hravě dostanete na pár centimetrů až pod strop nebo převis patra.

V případě vašeho zájmu o pronájem, ukázku nebo koupi stroje nás, prosím, kdykoliv kontaktujte o další informace.

Nová myčka na stavby k pronájmu

Jak jsme již mnohé z vás informovali na Brněnském veletrhu, pro velký zájem a praktické využití, jsme zařadili do pronájmu další mycí rampu na výjezdy ze staveb - myčku, která nepotřebuje stavební přípravu, Express Top.

Express Top je zařízení, které lze jednoduše převážet mezi stavbami a rychle instalovat pouze na vodorovnou zpevněnou plochu, kde je právě nutné čištění kol.

Máte-li zájem o její rezervaci na vaši stavební akci, obraťte se na nás prosím co nejdříve.

Rádi vám také zpracujeme cenovou nabídku na koupi.

Mini jeřáby UNIC - ideální řešení pro stísněné prostory

Pásové mini jeřáby připomínají svým vzhledem jeřáby s „pavoučíma nohama“. Toto vzezření propůjčuje mini jeřábům obrovskou flexibilitu v možnostech jejich využití, od prací v těžko dostupných a menších prostorách, přes montáže ocelových konstrukcí, až po úpravy obchodních pasáží či instalace velkých skleněných ploch za pomoci vakuových přísavkových rámů. Narozdíl od velkých jeřábů, výhodou mini jeřábů je i jejich široké uplatnění v interiérech, patrech budov i na střechách. Tyto stroje se ideálně hodí pro práci v prostorách bez snadného přístupu.
Pavoučí design „nohou“ UNICu nabízí velikou kompaktnost, umožňující pracovat i na místech, která se zpočátku jeví jako nedostupná. I přes svou velikost se mini jeřáby UNIC pyšní celou řadou vlastností, které poskytují větší efektivitu prací ve stavebnictví a stávají se díky své průkopnické konstrukci neocenitelnými pomocníky. Například nosnost jednoho z mini jeřábů je až 6 tun, výhodou jiných je zase velikost průjezdného profilu, která činí pouhých 60 cm (projede tedy standardním rámem dveří).

Některé typy „pavouků“ dokážou samy kontrolovat vymezení svého pracovního prostoru, čímž lze zabránit možnému poškození vybavení budov, v nichž jeřáb pracuje, či samotného stroje. Na přání zákazníka lze mini jeřáb vybavit různými druhy motoru zn. Mitsubishi, ať už motorem benzínovým s možností přepnutí na LPG, dieselovým motorem a k oběma typům motorů i možností elektrického pohonu, který je zvláště vhodný do interiérů. Po krátkém zaškolení může mini jeřáb obsluhovat v podstatě kdokoli. Stroje disponují zařízením proti přetížení a dálkové radiové ovládání je standardním vybavením všech mini jeřábů UNIC.

Mezi výhody UNICů patří, kromě dostupné pořizovací ceny, také nulové náklady spojené s provozem na pozemních komunikacích. Větší typy těchto jeřábů přitom zastanou práci autojeřábů. Výrobcem mini jeřábů UNIC je japonský koncern Furukawa.

Anglická firma UNIC CRANES EUROPE pak stroje atestuje a vybavuje certifikátem CE, platným v evropských zemích. Výhradním distributorem pro Českou republiku je společnost KMB stavební servis, s.r.o.

Konstrukce 2007-04

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz